Co to znaczy korci? Jest setup to gram, nie ma to stoje z boku.[/quote]Kanecione pisze:Korci mnie ten Ujek..ktos się zapakował??ktos coś wie ktoś coś widzi??
Tzn. że trzymam palec na L już wciskam enter ale jednak cos mnie powstrzymuje...

Co to znaczy korci? Jest setup to gram, nie ma to stoje z boku.[/quote]Kanecione pisze:Korci mnie ten Ujek..ktos się zapakował??ktos coś wie ktoś coś widzi??
Ja mam s na nzd/usd i nzd/jpy.kk.dreamer pisze:kiwi szykuje promocje dla spóźnialskich
Tzn. że trzymam palec na L już wciskam enter ale jednak cos mnie powstrzymuje...Kanecione pisze:Co to znaczy korci? Jest setup to gram, nie ma to stoje z boku.Kanecione pisze:Korci mnie ten Ujek..ktos się zapakował??ktos coś wie ktoś coś widzi??
Nie tylko na ropie. Na DAXie , na SP500, nawet na WIG20 takie same, bardzo mocne wsparcia pod stopami. Wygląda,że będą się chcieli wybić z tego..shogomad pisze:Chwila prawdy na ropie...jak sie mamy odbić to teraz, ale na razie momentum misiów jest dewastujace...a jeszcze USA nie weszły do gryJak tak dalej pujdzie to szybko te 50 $ od góry zretestujemy...moze nawet za szybko by sie obroniło
Nie wiem jak na WTI ale na brent trend wyznaczony kreską pod dołkami padł...shogomad pisze:Chwila prawdy na ropie...jak sie mamy odbić to teraz, ale na razie momentum misiów jest dewastujace...a jeszcze USA nie weszły do gryJak tak dalej pujdzie to szybko te 50 $ od góry zretestujemy...moze nawet za szybko by sie obroniło
Nie bardzo ... ale gdyby nawet to setup o którym pisze jest daleko istotniejszy ( mniej zawodny)Świeżak44 pisze:Hmmmmm... a na Brencie to nie jest przypadkiem "gwiazda wieczorna" na H4???