DayTrading: Czwartek 09.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 cze 2016, 00:00

Wzrost
1
6%
Bez zmian
4
22%
Spadek
13
72%

Liczba głosów: 18

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 09.06.2016

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

shogomad pisze:
10-15 pips to dla mnie dobry trade. 20-25 to mecyje.
Na WTI na M30 świeczki walczą ze średnią 50. Jeśli ją przejdą (już są w zasadzie poniżej) to jest szansa na ruch co najmniej 50 pipsów czyli do około 50,60, a wtedy odpali się sygnał na H4 i może się wykreować coś większego.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

MarioDM pisze:
shogomad pisze:
Na WTI na M30 świeczki walczą ze średnią 50. Jeśli ją przejdą (już są w zasadzie poniżej) to jest szansa na ruch co najmniej 50 pipsów czyli do około 50,60, a wtedy odpali się sygnał na H4 i może się wykreować coś większego.
Jeżeli będzie jak mówisz to ja zagram w tym czasie 2 longi i jednego shorta. Daj boże taką zmienność :564:

edit:

Wogóle gdzie jest Pedro ? Ten to by natrzaskał na DAX od rana na te hamburgery. Niech go ktoś obudzi :d

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

MarioDM pisze:
shogomad pisze:

Trzeba obserwować bo można będzie coś na większy ruch podłapać . Ja na razie rozglądam się za L H4 pokaże co dalej o 14 .

W piątek ilość wiertni podają o 19.05 . Ostatnio przybyło 9 bo łupki przy tych cenach zaczynają być opłacalne.

Chciałbym dziś zobaczyć na D1 świece z knotem w dół jutro do 19.05 jazda do góry póznij w dół . Poniedziałek podwójny szczyt i od wtorku jazda w dół do ostatnich znaczących dołków

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

Rafal152 pisze: Chciałbym dziś zobaczyć na D1 świece z knotem w dół jutro do 19.05 jazda do góry póznij w dół . Poniedziałek podwójny szczyt i od wtorku jazda w dół do ostatnich znaczących dołków

Ładnie by to wyglądało, jeszcze jak by ten poniedziałkowy pin siegnał tak do 54$ to już wogóle byłą by bajka z czytelnością wykresu. A tak ptrzy okazji w swietle tego co sie teraz dzieje ,coraz mniej mnie dziwi spokój OPEC po ostatnim spotkaniu, skubańce wiedzieli, albo sie umówili mimo wszystko.

Co do łupków, masz może jakieś info ile trwa uruchomienie zamkniętego odwiertu ?

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

Rafal152 pisze:
Chciałbym dziś zobaczyć na D1 świece z knotem w dół jutro do 19.05 jazda do góry póznij w dół . Poniedziałek podwójny szczyt i od wtorku jazda w dół do ostatnich znaczących dołków
Fajne masz marzenia :D Też tak kiedyś marzyłem, ale rynek miał inne marzenia :lol:
Ja liczę na koniec wzrostów i spadek w okolice 43$ . Oby !
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

EURUSDM30.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

shogomad pisze:
Rafal152 pisze: Chciałbym dziś zobaczyć na D1 świece z knotem w dół jutro do 19.05 jazda do góry póznij w dół . Poniedziałek podwójny szczyt i od wtorku jazda w dół do ostatnich znaczących dołków

Ładnie by to wyglądało, jeszcze jak by ten poniedziałkowy pin siegnał tak do 54$ to już wogóle byłą by bajka z czytelnością wykresu. A tak ptrzy okazji w swietle tego co sie teraz dzieje ,coraz mniej mnie dziwi spokój OPEC po ostatnim spotkaniu, skubańce wiedzieli, albo sie umówili mimo wszystko.

Co do łupków, masz może jakieś info ile trwa uruchomienie zamkniętego odwiertu ?

Nie , ale widocznie bardzo szybko bo w przeciągu tygodnia otworzyli 9 nowych . Teraz nie podają czy to łupki czy standardowe

http://pl.investing.com/economic-calendar/

Zobacz piątek 19.05 możesz wejść w tą informacje i tam masz żrodło bezpośrednio do strony może tam znajdziesz :)

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

kiwi szykuje promocje dla spóźnialskich
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

shogomad pisze:za 4h bedzie kijowe unemplyment claims do tego USA po śniadaniu i po odprawach i tyle bedzie tych spadków. Ale farciarz wtedy napisze ,ze zamknął :D
nie zamknę, i nie ma szans na wzrosty, tylko czekam na te dane, spadki powinny znacznie przyspieszyć po nich, a z elek, które jeszcze niektórzy mają pozostanie tylko wspomnienie.
Możesz mnie zacytować po danych
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

kk.dreamer pisze:kiwi szykuje promocje dla spóźnialskich
Jak dojdzie do wsparcia to czemu nie?
https://www.mql5.com/en/charts/5280930/ ... rokers-dom

Zablokowany