powinni retestować 0.70500 podwójny szczyt na H4Phantamare pisze:Wieczór
szczyt na nzd/usd złapany, wytnie, czy da zarobić? ;p
DayTrading: Środa 08.06.2016
Re: DayTrading: Środa 08.06.2016
-
- Gaduła
Dzięki za opinie - zastanawia mnie tylko jedno, czy przy luce można o reteście mówić? w sumie nigdy tego nie rozważałem
Phantamare pisze:Dzięki za opinie - zastanawia mnie tylko jedno, czy przy luce można o reteście mówić? w sumie nigdy tego nie rozważałem
U mnie luki nie ma

na kablu lukę domknęli, ale na kiwi luki nie widzęPhantamare pisze:Dzięki za opinie - zastanawia mnie tylko jedno, czy przy luce można o reteście mówić? w sumie nigdy tego nie rozważałem
- fx-technik
- Fanatyk
Retest wybitych szczytów poprzednich.Phantamare pisze:Dzięki za opinie - zastanawia mnie tylko jedno, czy przy luce można o reteście mówić? w sumie nigdy tego nie rozważałem
Czyli teraz wsparcia.
-- Dodano: 08 cze 2016, 23:25 --
Niektórzy brokerzy mają przerwę.Bemowo1 pisze:na kablu lukę domknęli, ale na kiwi luki nie widzęPhantamare pisze:Dzięki za opinie - zastanawia mnie tylko jedno, czy przy luce można o reteście mówić? w sumie nigdy tego nie rozważałem
Stąd luka.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
- Gaduła
Dziwne u mnie na aliorze luka na prawie 60 pipsów wisiU mnie luki nie ma

- fx-technik
- Fanatyk
Bo przerwa w tradingu.Phantamare pisze:Dziwne u mnie na aliorze luka na prawie 60 pipsów wisiU mnie luki nie mana kiwi.
U mnie też jest.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
prosz a nawet jak jest luka to powinni ją domknoćPhantamare pisze:Dziwne u mnie na aliorze luka na prawie 60 pipsów wisiU mnie luki nie mana kiwi.
ale jak nie u wszystkich jest to znaczy że problem u twojego brokera i w tedy nie mam mowy o domykaniu luki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 cze 2016, 23:35 przez Rafal152, łącznie zmieniany 1 raz.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
kabel dzienny, jeszcze taką szopkę mogą odwalić, i utrzymać cenę do końca dnia na tl