jakby miało być 1.14XX to bym nie dokładał, ja już siedzę, bardzo wątpliwy jest nawet re test poziomu 90, jak kupowałem na 1.1119 się Pedro zaklinał, przeklinał, że 1.13 jest niemożliwe, masz post obok co teraz robi, sprawa jest przesądzona co do spadków tylko impuls nie wiem kiedy będzie, może nawet za godzinę albo 15 minutklimokrates pisze:Ok tylko, że do 16:30 możemy zdarzyć zaliczyć 1.1436Farciarz pisze:ale cisną do góry na edku, kolejna okazja do S, jeśli ktoś realizuje zyski niżej w tej konsoli, miejmy, że dziś o 16.30 pchnie to w końcu dół poniżej 1.13 na początek.
pisaliśmy posta w tym samym czasie. tak walę S jak dzwon
DayTrading: Środa 08.06.2016
Re: DayTrading: Środa 08.06.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- klimokrates
- Pasjonat
Przekonałeś mnie, całe depo w SFarciarz pisze:jakby miało być 1.14XX to bym nie dokładał, ja już siedzę, bardzo wątpliwy jest nawet re test poziomu 90, jak kupowałem na 1.1119 się Pedro zaklinał, przeklinał, że 1.13 jest niemożliwe, masz post obok co teraz robi, sprawa jest przesądzona co do spadków tylko impuls nie wiem kiedy będzie, może nawet za godzinę albo 15 minutklimokrates pisze:Ok tylko, że do 16:30 możemy zdarzyć zaliczyć 1.1436Farciarz pisze:ale cisną do góry na edku, kolejna okazja do S, jeśli ktoś realizuje zyski niżej w tej konsoli, miejmy, że dziś o 16.30 pchnie to w końcu dół poniżej 1.13 na początek.
pisaliśmy posta w tym samym czasie. tak walę S jak dzwon

9 pipsów do poziomo 90
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
No widzę nieźle jedziecie:
- jak rośnie to s
- jak spada to l

- jak rośnie to s
- jak spada to l

The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
klimokrates się nabija. 

GBP/AUD ?
- klimokrates
- Pasjonat
Zróbmy tak jak nie dotknie dziś, 1.1390 lub 1.14 stawiam whiskey ?Farciarz pisze:
jakby miało być 1.14XX to bym nie dokładał, ja już siedzę, bardzo wątpliwy jest nawet re test poziomu 90, jak kupowałem na 1.1119 się Pedro zaklinał, przeklinał, że 1.13 jest niemożliwe, masz post obok co teraz robi, sprawa jest przesądzona co do spadków tylko impuls nie wiem kiedy będzie, może nawet za godzinę albo 15 minut
Daj chociaż Fundamentalne lub techniczne uzasadnienie czemu miałoby teraz zlecieć.
Nie ma podstaw, każdy wskaźnik jest na L, złoto up, Index Dolara miejsca na spadki jest
Nie rozumiem, siejesz ferment zwłaszcza wśród nowych

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
W rogu pisze. ML2EA-4laik0 pisze:Co to za narzędzie ?
https://www.youtube.com/watch?v=WAQr4WT ... nnaLongawa
Pamiętam, że w AdmiralMarkets w mt4 supreme edition, automatycznie zamykało przeciwstawne zlecenie.
jeszcze trochę trendu bocznego i wszystkie furtki na edku będą na L
-- Dodano: 08 cze 2016, 14:14 --
kabel podobnie jak edek, konsolidacja w "oku cyklopa"
-- Dodano: 08 cze 2016, 14:14 --
kabel podobnie jak edek, konsolidacja w "oku cyklopa"
- fx-technik
- Fanatyk
On gra na sentyment, a sygnałów szuka w TAS.klimokrates pisze:Zróbmy tak jak nie dotknie dziś, 1.1390 lub 1.14 stawiam whiskey ?Farciarz pisze:
jakby miało być 1.14XX to bym nie dokładał, ja już siedzę, bardzo wątpliwy jest nawet re test poziomu 90, jak kupowałem na 1.1119 się Pedro zaklinał, przeklinał, że 1.13 jest niemożliwe, masz post obok co teraz robi, sprawa jest przesądzona co do spadków tylko impuls nie wiem kiedy będzie, może nawet za godzinę albo 15 minut
Daj chociaż Fundamentalne lub techniczne uzasadnienie czemu miałoby teraz zlecieć.
Nie ma podstaw, każdy wskaźnik jest na L, złoto up, Index Dolara miejsca na spadki jest
Nie rozumiem, siejesz ferment zwłaszcza wśród nowychco tu zaglądają.
Jeszcze widać fart mu dopisuje i nie przeżył SO.