Nie sądzę, aby poczęstowała. Jeden dom dwie rodzinyMowmiSasiad pisze:hahahha rozwaliłeś mnie tym tekstem o teściowejz 2 strony dobry schabowy zawsze spoko

-- Dodano: 06 cze 2016, 14:36 --
kabel,
dźwignia 1:100
100 % depo, łatwo to zrobić
Nie sądzę, aby poczęstowała. Jeden dom dwie rodzinyMowmiSasiad pisze:hahahha rozwaliłeś mnie tym tekstem o teściowejz 2 strony dobry schabowy zawsze spoko
Spójrz na to tak: masz standartową teściową- w zwiazku z tym wypada sie cieszyć, że ...Bemowo1 pisze:Nie sądzę, aby poczęstowała. Jeden dom dwie rodzinyMowmiSasiad pisze:hahahha rozwaliłeś mnie tym tekstem o teściowejz 2 strony dobry schabowy zawsze spoko
Towar niestety jest wybrakowany - mózgu brakjkar pisze:
Spójrz na to tak: masz standartową teściową- w zwiazku z tym wypada sie cieszyć, że ...
towar jest niewybrakowany
...( też mam powody do radości...)
Albo - 2B, a nawet 3BŚwieżak44 pisze:Na WTI, jeśli teraz nie przebiją tego poziomu, to ukształtuje się nowy kanał wzrostowy chyba. Widzicie to? NA zakończonej świecy M30 to widać.
3 podejście do ekspansji, następne poziomy to 100 i 113%Świeżak44 pisze:Na WTI, jeśli teraz nie przebiją tego poziomu, to ukształtuje się nowy kanał wzrostowy chyba. Widzicie to? NA zakończonej świecy M30 to widać.
to teraz dax,?Bemowo1 pisze:3 podejście do ekspansji, następne poziomy to 100 i 113%Świeżak44 pisze:Na WTI, jeśli teraz nie przebiją tego poziomu, to ukształtuje się nowy kanał wzrostowy chyba. Widzicie to? NA zakończonej świecy M30 to widać.
tam i sp 500 pojęcia nie mamTomasz196407 pisze: to teraz dax,?