No tak. Wyglada to bardzo prospadkowo. Za wzrostem jest tylko opcja odbicia od lini szyi. Dzisiaj jakieś referendum w Szwajcarii było. Nie nie wiem czy będzie mieć wpływ na franka. Ale funt jest w takiej sytuacji że byle sondaż się pojawi i leci jak głupi w górę lub dol.Kanecione pisze:xhDog pisze:Może tutejKanecione pisze:(...) ciężko o nią:)chyba, ze macie coś na oku co jest warte obserwacji i mozna wskoczyć na długa pozycję?:))
Taka Marubozu ta świeca niby nie przebiła ale duża siła...Do obserwacji jak pojdzie w którąś stronę to bym wskoczyl
DayTrading: Piątek 03.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 03.06.2016
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
kabel,
zamierzałem w nocy szukać L, ale rynek wymusił na mnie działania
warianty dwa:
co najmniej domykamy lukę
-- Dodano: 05 cze 2016, 23:15 --
edi, jeżeli tam doleci w nocy, to nic się nie bać
-- Dodano: 05 cze 2016, 23:19 --
edek m 30
pierwsze małe S poszło
zamierzałem w nocy szukać L, ale rynek wymusił na mnie działania
warianty dwa:
co najmniej domykamy lukę
-- Dodano: 05 cze 2016, 23:15 --
edi, jeżeli tam doleci w nocy, to nic się nie bać
-- Dodano: 05 cze 2016, 23:19 --
edek m 30
pierwsze małe S poszło
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mała L-ka poszła pod to
W razie W zamknę z palca

W razie W zamknę z palca
trzeba mieć jaja jak super saiyan
kabel dzienny, nic nadzwyczajnego
ale tu jeszcze może być skucha z większymi wzrostami z powodu tl z dziennego - trochę wymęczonej, więc mogą zamknąć lukę i zwała (a edek może do środy/czwartku korekcić wzrosty)
ale tu jeszcze może być skucha z większymi wzrostami z powodu tl z dziennego - trochę wymęczonej, więc mogą zamknąć lukę i zwała (a edek może do środy/czwartku korekcić wzrosty)