Kanecione pisze:super dzieki...no ja staram się właśnie przeciwstawną ustawiać....pracowałem nad swoim systemem, cały czas jeszcze go udoskonalam (bardzo duzo siedzę nad wykresami ogólnie to praktycznie codziennie od rana do wieczora ale pracuje na etacie w aptece;p)co mi jeszcze utrudnia pełne zaangażowanie;)ale za rok chce przejsć spróbowac juz sie z tego utrzymywac..,)Wracając do tematu powiem szczerze, w ten sposób nie trace już i wychodze z tych pozycji albo z "minimalutka" strata albo na plus...co mnie bardzo cieszy...:)Ale niektórych z Was podziwiam pewnie macie już ponad 5 lat doswiadczenia albo i 10,20.....ja tylko 2 lata....w tym , że na platformie jakieś 7 miesięcy:)
-- Dodano: 05 cze 2016, 16:42 --
na daną chwilę mam hedg'a na eur/jpy...ale róznica bardzo mała..mogłem juz w piatek wyjsć z tego..ale przy danych nie wychodzę bo może byc róźnie...nie spieszy mi się....staram się wejsć w jakaś dłuuga pozycję ale coś w tych czasach bardzo ciężko o nią:)chyba, ze macie coś na oku co jest warte obserwacji i mozna wskoczyć na długa pozycję?:))
Jak chcesz coś złapać na dłuższą mete to musisz już troszkę fundamentów dorzucić oprócz AT .
Jeśli dolar się będzie osłabiał to surowce pójdą do góry więc można szukać coś w walutach surowcowych AUD, NZD, CAD, NOK sa na niskich poziomach to mają duże możliwości .
Europejskie indexy boją się BRexit poczekaj do wyników a póżniej możesz po wynikach w zależności jakie będą grać albo zjazd albo wzrosty