DayTrading: Piątek 03.06.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 03.06.2016
Tysz już na fajerwerki na Edku bym nie liczył dzisiaj:
Ale tak jak tu większość gra, to lepiej już weekend zacząć.
5 pips, to czemu nie?Ale tak jak tu większość gra, to lepiej już weekend zacząć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Zmiana poglądów? Ciekawe czy zgodnie z rozumem czy zgodnie z nieomylnym myfxbook?fx-technik pisze:Tysz już na fajerwerki na Edku bym nie liczył dzisiaj:5 pips, to czemu nie?
Podobno fundamenty cię nie obchodzą.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
no i wycyckali co niektórych ale tu na forum jest więcej analityków niz grajacych ale oni tez sa pomocni

Dobra gleba, by zasiać longi (akcje Stany).WTF? pisze:Nie ma szans. Nie dzisiaj. City zamknięte i cała europa. W stanach szału nie widać a poczekaj jak ulica w chinach usłyszy te wieści to w poniedziałek luka do 1.1380Farciarz pisze:Ostatnia szansa i pociąg z edkiem odjeżdża w dół. Przydałaby się jeszcze taka zdrowa świeca na m15 w dół teraz. Koniec straszenia i jedziemyWTF? pisze:Dla mnie najbliższa eska jest na 1.1430 po Yellen w poniedziałek. Ale potem Euro Power
Ogólnie to dolar jest skończony. Najgorsze dane od 6 lat. Na widoku wojna z Chinami. Tramp na prezydenta. Hiper inflacja. Dolar drożeje na zasadzie wy...olmy leszczy.
Sentyment wróci ale nie teraz. Po wakacjach... może.
Miłego weekendu

edek wreszcie sie okreslił to samo dax
Ta dzisiejsza biała laga na EDku to dobry zaczyn na kilka ładnych dni wzrostów. 

tu się zgodzę tak samo ujek i rzeźnik na spadkikarnak pisze:Ta dzisiejsza biała laga na EDku to dobry zaczyn na kilka ładnych dni wzrostów.
Ale ja nie dobieram więcej eLek tylko trzymam te z samego początku ruchu, o którym to sygnale szczegółowo tu pisałem.lutek pisze:tu się zgodzę tak samo ujek i rzeźnik na spadkikarnak pisze:Ta dzisiejsza biała laga na EDku to dobry zaczyn na kilka ładnych dni wzrostów.
Teraz z nogami na stole czekam na działanie drożdży co do zysków.

teraz edek co spadek to soczyste L
- fx-technik
- Fanatyk
Ja nie mam poglądów, jedynie czytam wykres i Price Action.WTF? pisze:Zmiana poglądów? Ciekawe czy zgodnie z rozumem czy zgodnie z nieomylnym myfxbook?fx-technik pisze:Tysz już na fajerwerki na Edku bym nie liczył dzisiaj:5 pips, to czemu nie?
Podobno fundamenty cię nie obchodzą.
A rzeczy typu myfxbook i inne, wogóle mnie nie interesują, tak jak i poglądy innych mnie nie interesują.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2016, 21:43 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !