Raz najeżdża się na brokerów MM, a później chce się anulowania debetów...

100% racji kolego. A jak się pisze ludziom jak scalping potrafi być niebezpieczny to kazali się pukać w głowe. Tylko rodzin żal....MowmiSasiad pisze:Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy... Ludzie po prostu byli chciwi i myśleli że bajka pod tytułem "zysk bez ryzyka" będzie trwała na EURCHF w nieskończoność. A teraz to "pokrzywdzeni"Oczywiście nie mam tu na myśli Spain'a został oszukany przez TMS, ale większości cwaniaczków zalewarowanych pod korek w wielkim szoku, że mają debet
![]()
Raz najeżdża się na brokerów MM, a później chce się anulowania debetów...![]()
pragnę przypomnieć, że większość polskich broków to w przypadku 15 stycznia zrobiła...
Dużo huku przed rozprawą-- zapraszanie itp. a potem 0 informacji-- jakby nigdy niczego nie było.daniel1985 pisze:Co tam ciekawego na wczorajszej sprawie sie wydarzyło?
dokładnie. W dobrym tonie byłoby choć podanie info jak się zakończyła (czy w ogóle się odbyła ) rozprawa. Oczywiście nie mam prawa od kogokolwiek żądania info w tej sprawie-- dlatego piszę , że w dobrym tonie byłoby jego podanie. Dla Forumowiczów też zapewne nie jest obojętny wynik rozprawy , zwłaszcza , że chodzi o TMS ,który ostatnio dość mocno się reklamuje.brg pisze:Chętnie bym obejrzał to nagranie wideo z rozprawy które miało zostać udostępnione. Mam nadzieję, że nie skończy się wykrzykiwaniu sloganów na forum.