Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brokerów

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Re: Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brok

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy... Ludzie po prostu byli chciwi i myśleli że bajka pod tytułem "zysk bez ryzyka" będzie trwała na EURCHF w nieskończoność. A teraz to "pokrzywdzeni" :shock: Oczywiście nie mam tu na myśli Spain'a został oszukany przez TMS, ale większości cwaniaczków zalewarowanych pod korek w wielkim szoku, że mają debet :evil:

Raz najeżdża się na brokerów MM, a później chce się anulowania debetów... :lol: :lol: pragnę przypomnieć, że większość polskich broków to w przypadku 15 stycznia zrobiła...

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

MowmiSasiad pisze:Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy... Ludzie po prostu byli chciwi i myśleli że bajka pod tytułem "zysk bez ryzyka" będzie trwała na EURCHF w nieskończoność. A teraz to "pokrzywdzeni" :shock: Oczywiście nie mam tu na myśli Spain'a został oszukany przez TMS, ale większości cwaniaczków zalewarowanych pod korek w wielkim szoku, że mają debet :evil:

Raz najeżdża się na brokerów MM, a później chce się anulowania debetów... :lol: :lol: pragnę przypomnieć, że większość polskich broków to w przypadku 15 stycznia zrobiła...
100% racji kolego. A jak się pisze ludziom jak scalping potrafi być niebezpieczny to kazali się pukać w głowe. Tylko rodzin żal....

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

A mnie ciekawi skąd się wzieła taka strata jaką wykazał np. Saxo. Skoro Ci co byli po niewłaściwej stronie maja potężne debety a Ci co byli po właściwej stronie po dokonaniu korekt też nie maja zysku tylko debet--- to o jakiej stracie mówimy. Komu wypłacono ten potężny zysk skoro Saxo wykazał stratę? Wychodzi na to , że wszyscy przegrali a Saxo poniósł stratę :shock:
Wychodzi chyba na to , że Saxo dokonał odpowiednich korekt ale tylko swoim bezpośrednim detalicznym klientom. Tam gdzie był dostawcą płynności to odbiorcy pokazali mu środkowy palec.

klientos
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: klientos »

Termin rozprawy został przeniesiony po raz kolejny na 12.08 na prośbę TMS brokers. Będziemy na bierząco informować.

Niby chcą od niego kase a przez 6 ostatnich miesiecy wnoszą do sądu o odwołanie kolejnej rozprawy

witam, jestem tu nowy ale mam jedną obawę dlaczego TMS przekłada rozprawy.
chodzi o to aby nie zapadł niekorzystny dla nich wyrok przed 15/01/2017 bo wtedy miną 2 lata od zdarzenia i sprawa może ulec przedawnieniu. będą to przeciągać ile się da...

Sam zastanawiam się wciąż czy nie iść do sądu bo ugrałem tego dnia sporą sumkę ale też cieszyłem się nią 1 dzień.

czy są planowane jakieś zbiorowe pozwy przeciw TMS?
proszę o jakieś info

Awatar użytkownika
PokrzywdzeniNaForex
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: PokrzywdzeniNaForex »

Rozprawa w poniedziałek 06.06. w SĄDZIE REJONOWYM DLA WARSZAWY MOKOTOWA GODZ. 13:15 S. 613 AKTUALNA !!!

Zapraszamy !!! Będzie się działo !!!

Klientos: tak tak, przeciągają jak mogą, ale ostatecznie na dobre im to nie wyjdzie.

Do pozwu zbiorowego przeciwko TMS BROKERS potrzeba min. 10 Osób. Podobno po artykulach w necie do jego bohatera Adriana Szyngiery vel. SPAINA zgłaszają się pokrzywdzone osoby z całej Polski ktrore tak jak on chcą walczyć z TMS bo czują że zostali oszukani.

Klientos wpadaj na rozprawe do sądu w poniedziałek.

Pozdrawiamy wszystkich walczących z TMS, mBANK, SAXO ! Czołem traderzy !

daniel1985
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: daniel1985 »

Co tam ciekawego na wczorajszej sprawie sie wydarzyło?

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

daniel1985 pisze:Co tam ciekawego na wczorajszej sprawie sie wydarzyło?
Dużo huku przed rozprawą-- zapraszanie itp. a potem 0 informacji-- jakby nigdy niczego nie było. :shock:

brg
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: brg »

Chętnie bym obejrzał to nagranie wideo z rozprawy które miało zostać udostępnione. Mam nadzieję, że nie skończy się wykrzykiwaniu sloganów na forum.

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

brg pisze:Chętnie bym obejrzał to nagranie wideo z rozprawy które miało zostać udostępnione. Mam nadzieję, że nie skończy się wykrzykiwaniu sloganów na forum.
dokładnie. W dobrym tonie byłoby choć podanie info jak się zakończyła (czy w ogóle się odbyła ) rozprawa. Oczywiście nie mam prawa od kogokolwiek żądania info w tej sprawie-- dlatego piszę , że w dobrym tonie byłoby jego podanie. Dla Forumowiczów też zapewne nie jest obojętny wynik rozprawy , zwłaszcza , że chodzi o TMS ,który ostatnio dość mocno się reklamuje.

Awatar użytkownika
PokrzywdzeniNaForex
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: PokrzywdzeniNaForex »

Witamy

Cóż burzą się ci którzy zostali zaproszeni, a nie pojawili się na sprawie.

Sprawa odbyła się. Męczony był przedstawiciel TMS az czasu nie wystarczyło. Będzie męczony raz jeszcze na kolejnej rozprawie, sąd chce dalej go przesłuchiwać i weryfikowac jego zeznania z dokumentacją bankową przepływami gotówkowymi transakcjami na miedzybanku.

Na sprawie były media - dostali od sadu zgode na nagrywanie rozprawy. Nagrania są. Byli pokrzywdzeni z daleka, a was nie było :d Szykujcie się na kolejne rozprawy przeciwko TMSiakom w sierpniu.

Czołem wszyscy walczący TMS SAXO i mBank!

PS. Cieszy nas niezmiernie, że SAXO wynosi się z Polski i zamyka swój odział :p Czekamy kiedy TMS zrobi to samo. podobno notują ostatnio ponadprzeciętny odpływ klientów. Ludzie zamykaja u nich rachunki bo nie chcą miec z takim brokerem do czynienia.

ODPOWIEDZ