DayTrading: Piątek 03.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 03.06.2016
16 godzin utrzymują wykres równo na szczytowym poziomie, a potem w 1 sekundę zwalają w dół.. Z kim my gramy???
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
o jakim wykresie piszesz?Świeżak44 pisze:16 godzin utrzymują wykres równo na szczytowym poziomie, a potem w 1 sekundę zwalają w dół.. Z kim my gramy???
gramy z rynkiem, a na rynku jest kilkadziesiąt milionów różnych interesów : )
w tym jeden Twój ... totalnie nieistotny

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Gdzie Ty widzisz tą zwałę na edku ? poszło do gory przeciezŚwieżak44 pisze:16 godzin utrzymują wykres równo na szczytowym poziomie, a potem w 1 sekundę zwalają w dół.. Z kim my gramy???
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Ludzie postepuja wg teorii fibonacciego. Widac to wszedzie. Tak samo tutaj. Fundamenty oczywiscie, ale wykres wie lepiej
w sensie my fundamenty znamy za pozno w stosunku do wykresu.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Panike czy eufornie nie da się zmierzyć. I nie pokaże tego żaden wykres niestety. Pokazuje nastrój/sentyment na rynku który jak widać może się zmienić w pare sekund.Świeżak44 pisze:16 godzin utrzymują wykres równo na szczytowym poziomie, a potem w 1 sekundę zwalają w dół.. Z kim my gramy???
Tu chodzi raczej o US500ajron pisze:Gdzie Ty widzisz tą zwałę na edku ? poszło do gory przeciezŚwieżak44 pisze:16 godzin utrzymują wykres równo na szczytowym poziomie, a potem w 1 sekundę zwalają w dół.. Z kim my gramy???

Trzy słowa panowie: TO JEST FOREX
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
dojdzie do 1.14 dzisiaj, nie żałujmy sobie :)po 18 zamykam wszystkie eleczki
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
Ruchy ceny są typowe.Rafal152 pisze:Co jest typowe ? Że zatrudnienie na poziomie 38 poleciało z niedawno 200 a wskaźnik bezrobocia 5 % 4,7 %fx-technik pisze:Żadnych jaj.
Wszystko typowe!To jest typowe ? Jedno zaprzecza drugiemu
A to, o czym piszesz nie ma najmniejszego znaczenia.
Zatrudnieniem, to oni sobie szafują, jak im pasuje w danej chwili.
To nic z rzeczywistością wspólnego nie ma.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
a o 20 wszystko wróci do normy. będą pompowaćRafal152 pisze:Tu chodzi raczej o US500ajron pisze:Gdzie Ty widzisz tą zwałę na edku ? poszło do gory przeciezŚwieżak44 pisze:16 godzin utrzymują wykres równo na szczytowym poziomie, a potem w 1 sekundę zwalają w dół.. Z kim my gramy???