Takie czary z mleka ostatnio były w Australi na danych tylko oni się przyznali że mają problem z programem obliczeniowymCblondyn pisze:Może rynek potraktował to jako zwykłą ścieme. I wcale się nie dziwieRafal152 pisze:Co jest typowe ? Że zatrudnienie na poziomie 38 poleciało z niedawno 200 a wskaźnik bezrobocia 5 % 4,7 %fx-technik pisze: Żadnych jaj.
Wszystko typowe!To jest typowe ? Jedno zaprzecza drugiemu
DayTrading: Piątek 03.06.2016
-
Rafal152
Re: DayTrading: Piątek 03.06.2016
fx-technik pisze:Pytanie brzmi, skąd wykres o tym wiedział?pedro pisze:ale dane... o matko
High-Frequency Trading - HFT
pamietam jak byl kiedys wpis na tweeterze ze w bialym domu wybuchla bomba i prezydent tam byl. s&p spadlo o 50pkt. a potem okazalo sie ze to tylko pozar po 24 godzinach to podano do opinii publicznej. chyba nikt tu nie mysli ze wygra z serwerami GS i algorytmami za pare milonow? ?
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
-
Rafal152
Pedro i w takich przypadkach nie następuje retest lokalnych poziomów

No to chyba to był właśnie punkt zwrotny.. Wyglądąło, jakby mieli wywbijać do góry.. sprytne. Teraz jazda w dół, potem FED, czyli znowu w dół..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
AT grubo wcześniej pokazywała, że ED do góry i tak się stało. 
Ja wierzę...WTF? pisze:fx-technik pisze:Pytanie brzmi, skąd wykres o tym wiedział?pedro pisze:ale dane... o matko
. chyba nikt tu nie mysli ze wygra z serwerami GS i algorytmami za pare milonow? ?
dlatego wygrywam...
...
zaden problem...
tez mogę zmienic na ...
myślę
Ostatnio zmieniony 03 cze 2016, 14:59 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
dobra, +30 z m5 wziąłem i niech się dzieje co chce 
http://invst.ly/1tydw
-- Dodano: 03 cze 2016, 14:59 --
jak Was czytam, to ja cienki bolek jestem . . .
karnak, ostatnio też dołki łapałeś na edku z tego co pamiętam... z resztą nieważne ... życzę całemu światu lat wiecznej prosperity i Wam tu też... pipsów starczy dla wszystkich!
http://invst.ly/1tydw
-- Dodano: 03 cze 2016, 14:59 --
jak Was czytam, to ja cienki bolek jestem . . .
karnak, ostatnio też dołki łapałeś na edku z tego co pamiętam... z resztą nieważne ... życzę całemu światu lat wiecznej prosperity i Wam tu też... pipsów starczy dla wszystkich!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
No to Ci którzy umiejętnie odczytywali sugestie z poprzednich postów nie muszą dziś płakać. Wszystko było widać aż za dobrze na wykresach 
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati
http://www.forexfactory.com/maserati
Spadnie w sekundę i weź złap taki ruch.. 
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
. chyba nikt tu nie mysli ze wygra z serwerami GS i algorytmami za pare milonow? ?
[/quote]
Ja wierzę...
dlatego wygrywam...
...
zaden problem...
tez mogę zmienic na ...
myślę[/quote]
Wysoka samoocena tak trzymaj
Jak to mówią ignorancja jest błogosławieństwem...
Ja wierzę...
dlatego wygrywam...
...
zaden problem...
tez mogę zmienic na ...
myślę[/quote]
Wysoka samoocena tak trzymaj
Jak to mówią ignorancja jest błogosławieństwem...
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."