ale niech Wam chłopaki klasyki będzie
DayTrading: Piątek 03.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 03.06.2016
to jest bardziej usd weakness niż eur power : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
Rafal152
Co jest typowe ? Że zatrudnienie na poziomie 38 poleciało z niedawno 200 a wskaźnik bezrobocia 5 % 4,7 %fx-technik pisze: Żadnych jaj.
Wszystko typowe!
A ja dalem prognoze NFP na 111k na konkursie XM.
A tu 38K. Buahaha.
A tu 38K. Buahaha.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
przecieki grubasów?fx-technik pisze:Pytanie brzmi, skąd wykres o tym wiedział?pedro pisze:ale dane... o matko
oni wiedzą to 3 minuty wcześniej?
w martixie nie wiedzą, poza matrixem wiedzą?
nie wiem, nie gram na danych...
możesz wrzucić tego trejda ale nie na rb tylko zwykłych świeczkach?
-- Dodano: 03 cze 2016, 14:45 --
uciekają przed TrumpemRafal152 pisze:Co jest typowe ? Że zatrudnienie na poziomie 38 poleciało z niedawno 200 a wskaźnik bezrobocia 5 % 4,7 %fx-technik pisze: Żadnych jaj.
Wszystko typowe!To jest typowe ? Jedno zaprzecza drugiemu
emigracja?
Jutro też jest dzień.
Tobie już tylko demo i konkursy zostałyhighend pisze:A ja dalem prognoze NFP na 111k na konkursie XM.
A tu 38K. Buahaha.
start 11.2015
Może rynek potraktował to jako zwykłą ścieme. I wcale się nie dziwieRafal152 pisze:Co jest typowe ? Że zatrudnienie na poziomie 38 poleciało z niedawno 200 a wskaźnik bezrobocia 5 % 4,7 %fx-technik pisze: Żadnych jaj.
Wszystko typowe!To jest typowe ? Jedno zaprzecza drugiemu
z fibo zasiegow i troche trzeba kumac proces odwracania trendu na eurusdfx-technik pisze:Pytanie brzmi, skąd wykres o tym wiedział?pedro pisze:ale dane... o matko
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
"trend is yr friend"highend pisze:z fibo zasiegow i troche trzeba kumac proces odwracania trendu na eurusdfx-technik pisze:Pytanie brzmi, skąd wykres o tym wiedział?pedro pisze:ale dane... o matko
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Pleciesz głupoty kolego. Fundamenty decydują o cenie a nie jakieś fibo.highend pisze:z fibo zasiegow i troche trzeba kumac proces odwracania trendu na eurusdfx-technik pisze:Pytanie brzmi, skąd wykres o tym wiedział?pedro pisze:ale dane... o matko
"uciekają przed Trumpem" ;
a w zasadzce czeka...
rozporkowa
a w zasadzce czeka...
rozporkowa
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.