Pisałem już dziś że dane mnie nie interesują ważne dla mnie jest tylko o której są , ja gram to co na wykresie a nie co mi dane pokazują bo nie raz się można było na danych przejechać . Jak grubas sobie coś ubzdura to dane ma gdzieś .adk77 pisze:jankesi wrócili po swoje s. Nie puszczą tak łatwo. Dane można namalować, a porozumienia jsk nie było tak nie maRafal152 pisze:Rynek ropy nie wie co zrobić po decyzji OPEC na dół ale dane rewelacja więc do góry .
Podpowiem tylko że na WTI rynek wyznaczył sobie symetrie na poziomie 48.70 / 49 zejście poniżej tych poziomach może skutkować zejściem na ostatnie dołki albo wyjście górą będzie chciało lecieć do 54
Po Doghi też miało lecieć ,wszyscy byli na spotkaniu nawet rosja a co się stało szarpło i do góry .
Możemy się rozwodzić nad fundamentami że są negatywne dla ropy a ona jak głupia dziń w dzień do góry .
Dla mnie to następne pompowanie balona na ropie , poczytaj ile tankowców dryfuje po morzu które nie są ujęte w zapasach , największy z nich pomieści 3 mln jak wybije do portu to wszystkie te zapasy pójdą się paść .
Moja zdanie też jest takie że ropa powinna kosztować 20 dol ale to co ja chce to najmniej ważne trzeba grać to co rynek .