DayTrading: Czwartek 02.06.2016
- pl-samurai
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 02.06.2016
No i gdzie te ruchy?
-
- Gaduła
Na kangurze na h1 masz retest szyi. Czekają na Ciebie. Nie musisz dziękowaćpl-samurai pisze:No i gdzie te ruchy?

zaraz na ropie fajerwerkipl-samurai pisze:No i gdzie te ruchy?

-- Dodano: 02 cze 2016, 17:05 --
i po fajerwerkach, mi na dzisiaj juz starczy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- pl-samurai
- Pasjonat
EUR Power
- dobre 

Rynek ropy nie wie co zrobić po decyzji OPEC na dół ale dane rewelacja więc do góry . 
Podpowiem tylko że na WTI rynek wyznaczył sobie symetrie na poziomie 48.70 / 49 zejście poniżej tych poziomach może skutkować zejściem na ostatnie dołki albo wyjście górą będzie chciało lecieć do 54

Podpowiem tylko że na WTI rynek wyznaczył sobie symetrie na poziomie 48.70 / 49 zejście poniżej tych poziomach może skutkować zejściem na ostatnie dołki albo wyjście górą będzie chciało lecieć do 54

Na WTI jesteśmy dokładnie w środku takiej 300 pipsowej konsoli dlatego nie ma sie co pchać. Przy dolnej bandzie L przy górnej S. ALe jak dzisiejsza daily bedzie zielona z conajmniej takim knotem jak teraz to wymowa PA będzie pro wzrostowa. Oczywiście nie wiadomo czy to będzie fakey setup czy prawdziwe wybicie, ale w ramach DT to bez różnicy.
Na razie tak ładnie cisną ,że zaczynam żałować zamknięcia tylko 40 pips

Na razie tak ładnie cisną ,że zaczynam żałować zamknięcia tylko 40 pips

- klimokrates
- Pasjonat
Jak na razie to Ty jeździsz po tych co maja S. Po prostu troche pokory a nie przekrzykiwania. "Kosmos" "guma od gaci" itp Szpakowski forexaFarciarz pisze:mam ich cały koszyk, ładnie po mnie jedziecie, jeszcze się odkuje do wieczora...nerwy mam ze staliklimokrates pisze:@Farciarz R Nadal odbierasz L ki?

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
jankesi wrócili po swoje s. Nie puszczą tak łatwo. Dane można namalować, a porozumienia jsk nie było tak nie maRafal152 pisze:Rynek ropy nie wie co zrobić po decyzji OPEC na dół ale dane rewelacja więc do góry .
Latają na tej ropie , jak żyd po pustym sklepie..
Nie wiedzą co robić? Ja myśle, że wiedzą. Kosić S-ki, markować spadki, wracać i jeszcze raz kosić.. Dane to już powoli przestaja mieć znaczenie. Nie zdiwił bym się jakby zrobili na wszystkim teraz wielkiego boczniaka..

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.