DayTrading: Czwartek 02.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 cze 2016, 00:00

Wzrost
6
46%
Bez zmian
4
31%
Spadek
3
23%

Liczba głosów: 13

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Czwartek 02.06.2016

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

pedro pisze:ale nędza jest dzisiaj z tymi ruchami ... rzeźnik w konsoli się zablokował, mało pipsów wszędzie ....

ropa coś buja chociaż? ... nie śledzę .. dax też jakby chciał a nie mógł... hm, zaraz pejsy wchodzą ciekawe czy coś spłodzą...

cyt. "Bloomberg donosi, iż na szczycie OPEC nie osiągnięto porozumienia w sprawie poziomów wydobycia ropy."
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

fck it, też ide na hamburgera, pozdro :)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

pedro pisze:ale nędza jest dzisiaj z tymi ruchami ... rzeźnik w konsoli się zablokował, mało pipsów wszędzie ....

ropa coś buja chociaż? ... nie śledzę .. dax też jakby chciał a nie mógł... hm, zaraz pejsy wchodzą ciekawe czy coś spłodzą...

Rope zwaliło. OPEC doszedł do porozumienia ,że nie mają porozumienia :mrgreen: . Wszyscy ministrowie od ropy sobie słodzą jak było zajebiście ( pewnie były darmowe pączki i kawa )

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

WTF? pisze:

cyt. "Bloomberg donosi, iż na szczycie OPEC nie osiągnięto porozumienia w sprawie poziomów wydobycia ropy."
Powiało optymizmem dla mojej pozycji na ropie :D mam tylko nadzieje że się potwierdzi . Bo gdzie się otwiera S :lol: tam gdzie zamyka L ( całe 8 pips to może teraz pocisną ze 200 ) :shock:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: banan_czikita »

Farciarz badz dzielny - biore Twoja kase wlasnie.

majkel79
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: majkel79 »

shogomad pisze:

Rope zwaliło. OPEC doszedł do porozumienia ,że nie mają porozumienia :mrgreen: . Wszyscy ministrowie od ropy sobie słodzą jak było zajebiście ( pewnie były darmowe pączki i kawa )
i hamburgery wołowe zmielone były ale do końca nie wiadomo czy to była czysta wołowina czy mieszanka :564:

prawda jest jedna że 50 $ na ropie krąży blisko, zobaczymy ile odjadą

Awatar użytkownika
klimokrates
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: klimokrates »

@Farciarz R Nadal odbierasz L ki?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

Ja na informacje że nie doszli do porozumienia to jakoś słabo te spadki wyglądają na ropie :?

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

majkel79 pisze:
shogomad pisze:

i hamburgery wołowe zmielone były ale do końca nie wiadomo czy to była czysta wołowina czy mieszanka :564:

prawda jest jedna że 50 $ na ropie krąży blisko, zobaczymy ile odjadą

45-55$ na jakiś czas....no to najpierw 45$. Wejde jeszcze raz po danych :564:
2016-06-02 16_22_36.png

...gotowość do shorta, czas operacyjny 37 minut
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

klimokrates pisze:@Farciarz R Nadal odbierasz L ki?
mam ich cały koszyk, ładnie po mnie jedziecie, jeszcze się odkuje do wieczora...nerwy mam ze stali
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Zablokowany