Chyba żartujesz. Dopiero startująpl-samurai pisze:Chyba na dzisiaj koniec ruchow na EUR/USD
DayTrading: Czwartek 02.06.2016
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 02.06.2016
16 Draghi zaraz po nim Nowotny to dopiero może rzucać zwłaszcza że to dwa różne obozypl-samurai pisze:Chyba na dzisiaj koniec ruchow na EUR/USD

Masz chyba jeszcze czas zimowy na zegarku. Włącz bloomberga.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
Draghi (do ostatniej kropli zielonej farby) + konferencja opec + oil inventories.....jak ktoś rano nie wsiadł na extremum to teraz patrzy z boku albo ma wieeeelkieee SL'e. Ja robie przerwe do 17.00 i zachęcony przykładem Pedro ( bless ) ide na hamburgera, tak mnie naszło...o 

bless!shogomad pisze:Draghi (do ostatniej kropli zielonej farby) + konferencja opec + oil inventories.....jak ktoś rano nie wsiadł na extremum to teraz patrzy z boku albo ma wieeeelkieee SL'e. Ja robie przerwe do 17.00 i zachęcony przykładem Pedro ( bless ) ide na hamburgera, tak mnie naszło...o
hamburgery dla wszystkich!

ten ed co pisałem, SL@ +5.

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Jeśli to do mnie to zasugerowałem się tymWTF? pisze:Masz chyba jeszcze czas zimowy na zegarku. Włącz bloomberga.
http://pl.investing.com/economic-calendar/
Ja ich nie słucham bo dla mnie jest ważniejsze co rynek zrobi a nie co oni powiedzą wole patrzeć na wykres . Bo oni sobie gadają a rynek i tak robi swoje zwracam tylko uwagę o których godzinach są dane żeby nie władować się na mocnych ruchach .

ludziom o słabszych nerwach podziękują, Pedro w S dobrze, na m5 formacja gaci, po tej lampie w górę, naciągają powoli, aż guma strzeli w i wyrzuci materiał w kosmos
, kierunek tylko jeden up

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ale nędza jest dzisiaj z tymi ruchami ... rzeźnik w konsoli się zablokował, mało pipsów wszędzie ....
ropa coś buja chociaż? ... nie śledzę .. dax też jakby chciał a nie mógł... hm, zaraz pejsy wchodzą ciekawe czy coś spłodzą...
ropa coś buja chociaż? ... nie śledzę .. dax też jakby chciał a nie mógł... hm, zaraz pejsy wchodzą ciekawe czy coś spłodzą...
Jutro też jest dzień.
A to przepraszam. Nie wiedziałem że jeszcze będą wystąpienia mieć.Rafal152 pisze:Jeśli to do mnie to zasugerowałem się tymWTF? pisze:Masz chyba jeszcze czas zimowy na zegarku. Włącz bloomberga.
http://pl.investing.com/economic-calendar/
Ja ich nie słucham bo dla mnie jest ważniejsze co rynek zrobi a nie co oni powiedzą wole patrzeć na wykres . Bo oni sobie gadają a rynek i tak robi swoje zwracam tylko uwagę o których godzinach są dane żeby nie władować się na mocnych ruchach .
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."