CIX Markets
Re: CIX Markets
Ja na razie tylko zainstalowałem demo i ogólnie sprawdzilem jak to działa. Nic więcej.
- bartek1916
- Pasjonat
A ja nawet tego nie zrobilem - tylko reklame widzialem gdzies ale ogolnie oferta wyglada calkiem przyzwoicie "brak minimalnego depozytu, brak prowizji, spready rynkowe i lewar 1:200, regulacja FCA" - https://www.facebook.com/cixmarkets/?fref=ts
Ale lewaru 1:200 i tak nie możemy u nich uzyć czy możemy?
- bartek1916
- Pasjonat
mysle, ze mozemy. to od brokera zalezy
Nie od brokera ale od regulacji. Jeśli jest notyfikowany przez KNF, a powinien jeśli przyjmuje klientów z Polski, to nie może dać nam lewaru większego niż 1:100. A jeśli to zrobi to prawdopodobnie będzie to wynikać z jego niewiedzy.bartek1916 pisze:mysle, ze mozemy. to od brokera zalezy
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- bartek1916
- Pasjonat
ciekawe czy w przypadku cix markets to brak wiedzy czy celowe dzialanie?
Ja na razie "inwestuje" tylko na demo. Niby ok. Warunki rynkowe. Ktoś coś więcej może powiedzieć?
-
- Stały bywalec
Nie wiem co to za broker. Nigdy z niego nie korzystałem. Ale wielu uparcie szuka takiego, który na naszym rynku zaoferowałby dźwignię wyższą niż 1:100. NIE MA TAKIEJ OPCJI. Więc jeśli ktoś was kusi to ściema. Nawet rosyjski Grand Capital daje tylko1:100.Ale rodzimy brokerzy dali sobie z tym radę oferując bonusy, które de facto są namiastką (chwilową) wyższej dźwigni finansowej.
-
- Stały bywalec
oczywiscie ze daja wyzsza - kazdy kto nie ma siedziby w PL moze dac wyzsza. W pepperstone bez problemu jest wyzsza i z niej korzystam od dawna. W orbex i forex.ee. W CIX gdzies czytalem ze tez jest wyzsza.
To w końcu możemy korzytsać z dźwigni wyższej od 1:100 w Cix markets? Może najlepiej zapytać brokera?