DayTrading: Środa 01.06.2016
Re: DayTrading: Środa 01.06.2016
ED 1h:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie chciałem dłużej czekać..Troche za wcześnie, ale bałem się, że spadną. Chyba już doszli do tej bandy? Co to za wykres? U mnie to wygląda inaczej..karnak pisze:Można wiedzieć edukacyjnie;Świeżak44 pisze:Spora S-ka na SP500.
1.pod co to eSka?
2.dlaczego spora?![]()
Bo u mnie mocno trzyma L

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- klimokrates
- Pasjonat
WTF? pisze:RGR na edku. Zasięg 1.1280. Może zmienisz zdanie.
Wow!!! naprawdę poziom, gimnazjum czy już liceum?WTF? pisze: Przecież pytasz. Chciałeś wykres , nie chce mi się tego robić dzisiaj. Ale jak wspomniałeś jesteś już stary to myślałem że i ślepy już.
Ja tu wchodzę żeby zobaczyć co myślą inni a nie forsować swoje ambicje , ochłoń dziadek.
Merytoryczna wypowiedź, coś w stylu "formacja spodka, zasięg 1.17, ale wam nie powiem gdzie co i jak bo mi się nie chce"
Jeśli piszesz i wierzysz w RGR to raczej formacja spadkowa nie wiem skąd zasięg 1.1280. Czekam na rysunek choćby i całe twoje wakacje(ale nie wiem czy tak długo będziesz na forum). Przestań się czepiać i krytykować jeśli sam nic nie wstawiasz, bo chcąc lub nie chcąc, stajesz się forumowym trollem, a takich jest tu mnóstwo, na tyle by mogli swoje forum założyć.
Pozdrawiam i czekam na rysunki

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Na ropie po takich świecach, to strach coś robić.. 50$ wciąż aktualne?
PS. O, już spadają na SP500. Parę pipsów za wcześnie po prostu, ale będzie OK..
PS. O, już spadają na SP500. Parę pipsów za wcześnie po prostu, ale będzie OK..

Zmuszacie mnie do roboty jeszcze dzisiaj. Gimnazjum jest tutaj na forum jak takich podstaw nie zna. Kto sprzeda euro po 1.1060? Zastanowił się ktoś z zwolenników spadków. Musi być powód. Jak nie jutro to lipa z tego, bo każdy widzi to co wy.klimokrates pisze:WTF? pisze:RGR na edku. Zasięg 1.1280. Może zmienisz zdanie.
Wow!!! naprawdę poziom, gimnazjum czy już liceum?WTF? pisze: Przecież pytasz. Chciałeś wykres , nie chce mi się tego robić dzisiaj. Ale jak wspomniałeś jesteś już stary to myślałem że i ślepy już.
Ja tu wchodzę żeby zobaczyć co myślą inni a nie forsować swoje ambicje , ochłoń dziadek.
Merytoryczna wypowiedź, coś w stylu "formacja spodka, zasięg 1.17, ale wam nie powiem gdzie co i jak bo mi się nie chce"
Jeśli piszesz i wierzysz w RGR to raczej formacja spadkowa nie wiem skąd zasięg 1.1280. Czekam na rysunek choćby i całe twoje wakacje(ale nie wiem czy tak długo będziesz na forum). Przestań się czepiać i krytykować jeśli sam nic nie wstawiasz, bo chcąc lub nie chcąc, stajesz się forumowym trollem, a takich jest tu mnóstwo, na tyle by mogli swoje forum założyć.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
To nie jest jeśli już RGR tylko oRGR, taka niby niewielka różnica, ale jednak.WTF? pisze:Zmuszacie mnie do roboty jeszcze dzisiaj. Gimnazjum jest tutaj na forum jak takich podstaw nie zna. Kto sprzeda euro po 1.1060? Zastanowił się ktoś z zwolenników spadków. Musi być powód. Jak nie jutro to lipa z tego, bo każdy widzi to co wy.klimokrates pisze:WTF? pisze:RGR na edku. Zasięg 1.1280. Może zmienisz zdanie.

Na ropie Brent , na H1, o 18.00 była świeca "doji" w wersji nagrobek..i wyznaczyła poziom max na paręgodzin. Do tego poprzedzona długą świecą wzrostową.. Sytuacja, o której niedawno czytałem w pdefach. Gdyby tam była na końcu jakaś ważna linia, to tylko brać SSSSSSSSSSs i na nic nie patrzyć
.. Ale przed zapasami to zawsze loteria..
A może jednak spróbuję wskoczyć w ruchu..
Coś czuję przez skórę, że będą spadać..

Nóż się otwiera w kieszeni - kiedy czytam tu wypowiedzi.
Może Admin niech zmieni nazwę wątku na "Amatorski DayTrading"
a jednocześnie założyć temat: PRO DayTrading ?? gdzie gdzie tylko będą konkretne analizy?.
EUR/USD - zamyka się świeca D1 w szerokim kanale wzrostowym. Ktoś zwracał wcześniej uwagę na najprostsze poziomy np FIBO i ich idealny zbieg? CZARNY - 2 impuls spadkowy (podwójne dno) i ORANGE - 2 impuls wzrostowy po sformowaniu podwójnego dna = oba wchodzą na 61.8!!
Będzie kontynuacja nowego ruchu wzrostowego - bez względu na wyniki z EURO.
Punkt 1. - prawdopodobnie tam się znajdziemy w chwili wyników BREXIT. - ludki pocisną wszystko w S na podwójny szczyt (przecież nie może EDEK rosnąć).
Trochę wybiegam w przyszłość, ale chciałbym na szybkości pokazać inne spojrzenie na kolejne dni Daytradingu.
Może Admin niech zmieni nazwę wątku na "Amatorski DayTrading"
a jednocześnie założyć temat: PRO DayTrading ?? gdzie gdzie tylko będą konkretne analizy?.
EUR/USD - zamyka się świeca D1 w szerokim kanale wzrostowym. Ktoś zwracał wcześniej uwagę na najprostsze poziomy np FIBO i ich idealny zbieg? CZARNY - 2 impuls spadkowy (podwójne dno) i ORANGE - 2 impuls wzrostowy po sformowaniu podwójnego dna = oba wchodzą na 61.8!!
Będzie kontynuacja nowego ruchu wzrostowego - bez względu na wyniki z EURO.
Punkt 1. - prawdopodobnie tam się znajdziemy w chwili wyników BREXIT. - ludki pocisną wszystko w S na podwójny szczyt (przecież nie może EDEK rosnąć).
Trochę wybiegam w przyszłość, ale chciałbym na szybkości pokazać inne spojrzenie na kolejne dni Daytradingu.
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati
http://www.forexfactory.com/maserati
Możesz podać jakiegoś linka do poczytania na ten temat bo ja czytałem wręcz co innegoRafal152 pisze:JacMar pisze:Na rynku spekuluje się, że z wielu źródeł napływają pogłoski, że OPEC dojdzie do konsensusu w sprawie ustalenia maksymalnego poziomu wydobycia surowca.morro76 pisze:ROPA ma KOPA
http://news.forexlive.com/!/saudi-arabi ... j-20160601
-- Dodano: 01 cze 2016, 22:42 --
Zapasami dane dla ropy przez sondażu tygodnika API
Ropa build 2,35 mln baryłek
Cushing wyciągnąć 1,03 mln baryłek
Benzyna -1.48 mln baryłek
Destylaty -1.15mln bbls
Kłócicie się, a wystarczy że powiem tylko dwa zdania:
EUR power !
funt do piachu
widać?
interesująca jest para EURGBP, po niedawnym maxie 0.81 spodziewałbym się ponownie ataku w ten rejon i być może wyżej. Cel long term: PARYTET ! parytet na eurgbp
w styczniu 2009 roku było 0.99 na eurgbp - ktoś nadal uważa, że parytet jest niemożliwy?

EUR power !
funt do piachu

widać?

interesująca jest para EURGBP, po niedawnym maxie 0.81 spodziewałbym się ponownie ataku w ten rejon i być może wyżej. Cel long term: PARYTET ! parytet na eurgbp

w styczniu 2009 roku było 0.99 na eurgbp - ktoś nadal uważa, że parytet jest niemożliwy?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami