i pogoni niech ktoś tego edka

Korci mnie ten Gbp/usd na L.....chyba się tam gdzies zapakuje jak tak polecasz:))
jak rozmienią DS1 1.4390 to pierwszy przystanek dopiero w przedziale 1.4350/80Farciarz pisze:tak gbp/usd ma już nawrócenie kierunku, jeszcze raz kupuje za 1.4412, ale to już bez durnego 6 pipsowego SL, SL 50 pips jakby jeszcze coś im odwaliło
i pogoni niech ktoś tego edkawlecze się
niemiaszek pisze:jak rozmienią DS1 1.4390 to pierwszy przystanek dopiero w przedziale 1.4350/80Farciarz pisze:tak gbp/usd ma już nawrócenie kierunku, jeszcze raz kupuje za 1.4412, ale to już bez durnego 6 pipsowego SL, SL 50 pips jakby jeszcze coś im odwaliło
dokładnie, bo trend jest na S i mają jeszcze gdzie spadaćKanecione pisze:niemiaszek pisze:jak rozmienią DS1 1.4390 to pierwszy przystanek dopiero w przedziale 1.4350/80Farciarz pisze:tak gbp/usd ma już nawrócenie kierunku, jeszcze raz kupuje za 1.4412, ale to już bez durnego 6 pipsowego SL, SL 50 pips jakby jeszcze coś im odwaliło
Obserwacja jak na ta chwile..nie ma sygnału jakiegokolwiek na kupowanie...
Pedro dobry druchu tu,pedro pisze:Dadas ma zajebiście prosty system... Prostszy niż można sobie wyobrazić... polega na zbieraniu pipsów.
A że kiedy i ile to:
- kiedy - określa PA - prześledzenie wątku na FF i trochę przed wykresem i wszystko jasne,
- a ile - to określa miarka/DSWS.
Chyba nie będzie miał mi za złe, że zdradziłem jego sekret...
Psy szczekają a trzeba robić swoje i tyle w temacie : )
I chociaż w pewnych kwestiach mam inne zdanie niż on, to definitywnie wniósł najwięcej w mój trejding i się mega ciesze, że przez przypadek w odmętach internetu na niego trafiłem.
Serdecznie pozdrawiam potrafiących.
.... ale nadal nie wiem, o co mu chodzi kiedy pisze żeby się wyrwać z matrixa...
do soboty daleko, a coś grać musiTomasz196407 pisze:..przydałaby się tu Wszystkim dla ochłonięcia Muzyka przez duże M...
Chcesz to zaraz koledze pomogeTomasz196407 pisze:Pedro dobry druchu tu,pedro pisze:Dadas ma zajebiście prosty system... Prostszy niż można sobie wyobrazić... polega na zbieraniu pipsów.
A że kiedy i ile to:
- kiedy - określa PA - prześledzenie wątku na FF i trochę przed wykresem i wszystko jasne,
I chociaż w pewnych kwestiach mam inne zdanie niż on, to definitywnie wniósł najwięcej w mój trejding i się mega ciesze, że przez przypadek w odmętach internetu na niego trafiłem.
.... ale nadal nie wiem, o co mu chodzi kiedy pisze żeby się wyrwać z matrixa...
niech każdy robi swoje i nawzajem pomagajmy sobie,
ja Wam, Wy mnie kazdy wzajemnie
bajka i utopia?
raczej nie, bo kieys tu tak było ,
CO??
Cblondyn pisze:Chcesz to zaraz koledze pomogeTomasz196407 pisze:Pedro dobry druchu tu,pedro pisze:Dadas ma zajebiście prosty system... Prostszy niż można sobie wyobrazić... polega na zbieraniu pipsów.
A że kiedy i ile to:
niech każdy robi swoje i nawzajem pomagajmy sobie,
ja Wam, Wy mnie kazdy wzajemnie
bajka i utopia?
raczej nie, bo kieys tu tak było ,
CO??. Żyjesz kolego w matrixie i kompletnie sie nie znasz na tym co robisz. Tylko mój system jest dochodowy
. A jest tak dlatego bo JA tak mówie hehe
Chcesz o tym podyskutować ?