DayTrading: Środa 01.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 cze 2016, 00:00

Wzrost
6
40%
Bez zmian
6
40%
Spadek
3
20%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 01.06.2016

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

Rafal152 pisze:
banan_czikita pisze:Robiac 400% miesiecznie i startujac od marnych 10 tys ma sie po 4 miesiacach 2,5mln. Przestalibyscie takie glupoty pisac

aj tam 2,5 mln zobacz na to a my tu męczymy po 50 pips :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=fmkj7cbVOsI
Ty liczyć nie umiesz albo nie masz pojęcia co to Money Management :shock:

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

jkar pisze:uwaga na funta...
potencjalna szansa na L z waskim stopem
ja wrócę do kabla jutro, bo konsola się szykuje, musi uklepać dno, nie spadnie już bardzo, ale i tez L uważam na edku dużo lepsze, no i te obiecane 1.13
znów się zabierają do roboty na edku, no dalej Panowie na 1.12
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

shogomad pisze:
Cblondyn pisze:
Rafal152 pisze:

Jak tu zaraz wpadnie taka grupa przeszkolonych traderów to nie nadążysz otwierać i zamykać pozycji :)
Zawsze ten sam scenariusz. Ktoś, gdzieś, coś zarobił tylko że wiarygodnych dowodów nie ma.
Nie rozśmieszaj mnie. Codziennie tutaj pisze i wrzuca swoje trady. Jego statementy tu w tym dziale widziałem kilkakrotnie. Zarówno dzienne jak i i tygodniowe czy miesięczne. Znam kilka osób które wprowadził do tradingu. Część z nich poprzestała na jednej "wytresowanej" metodzie bez zagłębiania sie w materie , część rozwineła i poszłą swoja drogą. Sam korzystam z jego narzędzi codziennie. Kilka razy tradowałem z nim live.

A jedyny kontr argument jaki słyszałem od troli i haterów to że to photoshop. :d :d :d R

Może jego trady nie sa spektakularne. NIe maja pierdyliona pipsów i gigantycznego RR. Dadas zgarnia 10 może 15 pips jak zaszaleje. Ale robi je z taką powtarzalnością i skutecznością ,że ci co wiedzą na co patrzą to oczy przeciereją ze zdumienia. Reszta to ignoranci, hazardziści i hobbyści amatorzy, wannabe traderzy.

Zreszta sam do niego napisz i wpadnij na Team Viewera sam jak następnym razem bedzie tradował i pokazywał. Zmienisz zdanie.
No a ja nie widziałem nic poza wykresem. Który każdy może sobie stworzyć przetrzymując pozycje i zamykać tylko zyskowne. Już widziałem niejedną sztuczke kolego. Sa tez i tacy co prowadzą jednoczesnie dwa konta i przy ostrej grze otwierając przeciwstawne pozycje któreś zawsze jest na sporym plusie :). Wyznawców zabolała krytyka GURU :)

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

Farciarz pisze:
jkar pisze:uwaga na funta...
potencjalna szansa na L z waskim stopem
ja wrócę do kabla jutro, bo konsola się szykuje, musi uklepać dno, nie spadnie już bardzo, ale i tez L uważam na edku dużo lepsze, no i te obiecane 1.13
ten przedział ciężko pokonać (raczej) , a świeca tygodniowa wygląda jak w piątek, a przecież dopiero środa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

:roll: Mam pytanie czy patrzył ktoś na edka przed 16? Dokładnie o 15.59? Zastanawiam się czy też mieliście taki spadek o 20 pipsów w 1 sekundę? Czy mnie boker oszukuje
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

WTF? pisze::roll: Mam pytanie czy patrzył ktoś na edka przed 16? Dokładnie o 15.59? Zastanawiam się czy też mieliście taki spadek o 20 pipsów w 1 sekundę? Czy mnie boker oszukuje
tak było :564:
wszystko się zgadza
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

WTF? pisze::roll: Mam pytanie czy patrzył ktoś na edka przed 16? Dokładnie o 15.59? Zastanawiam się czy też mieliście taki spadek o 20 pipsów w 1 sekundę? Czy mnie boker oszukuje

Nikt cię nie oszukuje , 16 dane USA to i ruch jest a że ważne dane to i ruch duży jak na waluty :)

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

Cblondyn pisze:
No a ja nie widziałem nic poza wykresem. Który każdy może sobie stworzyć przetrzymując pozycje i zamykać tylko zyskowne. Już widziałem niejedną sztuczke kolego. Sa tez i tacy co prowadzą jednoczesnie dwa konta i przy ostrej grze otwierając przeciwstawne pozycje któreś zawsze jest na sporym plusie :). Wyznawców zabolała krytyka GURU :)

Ludzi jak ty nic nie przekona. W epoce komputerów, photo shopa wszystko mozna fabrykować, łacznie z lądowaniem na księżycu. Ale pomyśl logicznie :

1. Rozmowa sie toczyła o wynikach i w pare minut Dadas zamieszcza wyniki i wykres i wszystko do siebie pasuje (DD, procenty tradów i inne z raportu mt 4. Troche mało czasu żeby to sfabrykować, w pare godzin może ktoś dał by rade.

2. On nie bierze kasy za żadne systemy czy szkolenia, żyje z tradingu. Gdzie motyw ? Naprawde myślisz że taki czlowiek nie ma nic lepszego do roboty tylko dokarmiać troli i niedowiarków fabrykowanymi wynikami ?

3. Po prostu lubi pomagać i otwierać ludziom traderskie oczy. Nie przypominam sobie ,zeby komuś odmówił audiencji na skype czy TV, nie odpisał na PM czy nie odpowiedział na pytania.

I nie widze nic dziwnego ,ze bronie człowieka dzięki któremu całkim wygodnie sobie żyje, pracując ile chce we własnym domu, dziek któremu jestem wolny od szefów idiotów i zapieprzania na etacie, pod jego nieobecność

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Farciarz pisze:
L uważam na edku dużo lepsze, no i te obiecane 1.13
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nie bardzo ?:)
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

Ok. Danke
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Zablokowany