DayTrading: Środa 01.06.2016
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 01.06.2016
Robiac 400% miesiecznie i startujac od marnych 10 tys ma sie po 4 miesiacach 2,5mln. Przestalibyscie takie glupoty pisac
Cblondyn pisze:Zawsze ten sam scenariusz. Ktoś, gdzieś, coś zarobił tylko że wiarygodnych dowodów nie ma.Rafal152 pisze:
Jak tu zaraz wpadnie taka grupa przeszkolonych traderów to nie nadążysz otwierać i zamykać pozycji
Już bardzo dawno temu jak szukałem złotego grala na Forex powchodziłem sobie na jakieś strony z systemami które zarabiają miliony w rok z 1 000 $

Jak istnieją takie rzeczy to dlaczego na tym świecie jest tak mało milionerów a 95 % na forexie to przegrani ?

A w rok .... ok. 42 mld. Tak jak pisałem Buffet to mały pikuśbanan_czikita pisze:Robiac 400% miesiecznie i startujac od marnych 10 tys ma sie po 4 miesiacach 2,5mln. Przestalibyscie takie glupoty pisac

Szkolenia są potrzebne ( mozna sporo czasu zaoszczędzic).
Rzecz w tym, ze to na ogół szkolący wymagają szkolenia...
Rzecz w tym, ze to na ogół szkolący wymagają szkolenia...
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Admini szybko namierzają takich gagatków, FX-technik, Dadas, kto wie ile jeszcze miał kont wcześniej, dostał bana i tyle, wierzysz, ze powstrzymałby się nie pisząc, on tu pisał 30% postów dziennie umieszczanych, jak niegdyś Nowy123banan_czikita pisze:Robiac 400% miesiecznie i startujac od marnych 10 tys ma sie po 4 miesiacach 2,5mln. Przestalibyscie takie glupoty pisac
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
banan_czikita pisze:Robiac 400% miesiecznie i startujac od marnych 10 tys ma sie po 4 miesiacach 2,5mln. Przestalibyscie takie glupoty pisac
aj tam 2,5 mln zobacz na to a my tu męczymy po 50 pips

https://www.youtube.com/watch?v=fmkj7cbVOsI
no i tym razem bez fartaFarciarz pisze:L GBP/USD 1.4453, bez szans na dalsze spadki SL 1.4445lutek pisze:Highend widzisz grube s na funcie zarabia![]()
![]()

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Gaduła
Do tego warto dodac te legendarne 100% skutecznosci i mamy obraz tradera lepszego niz bracia Grimm 

Nie rozśmieszaj mnie. Codziennie tutaj pisze i wrzuca swoje trady. Jego statementy tu w tym dziale widziałem kilkakrotnie. Zarówno dzienne jak i i tygodniowe czy miesięczne. Znam kilka osób które wprowadził do tradingu. Część z nich poprzestała na jednej "wytresowanej" metodzie bez zagłębiania sie w materie , część rozwineła i poszłą swoja drogą. Sam korzystam z jego narzędzi codziennie. Kilka razy tradowałem z nim live.Cblondyn pisze:Zawsze ten sam scenariusz. Ktoś, gdzieś, coś zarobił tylko że wiarygodnych dowodów nie ma.Rafal152 pisze:
Jak tu zaraz wpadnie taka grupa przeszkolonych traderów to nie nadążysz otwierać i zamykać pozycji
A jedyny kontr argument jaki słyszałem od troli i haterów to że to photoshop.

Może jego trady nie sa spektakularne. NIe maja pierdyliona pipsów i gigantycznego RR. Dadas zgarnia 10 może 15 pips jak zaszaleje. Ale robi je z taką powtarzalnością i skutecznością ,że ci co wiedzą na co patrzą to oczy przeciereją ze zdumienia. Reszta to ignoranci, hazardziści i hobbyści amatorzy, wannabe traderzy.
Zreszta sam do niego napisz i wpadnij na Team Viewera sam jak następnym razem bedzie tradował i pokazywał. Zmienisz zdanie.
uwaga na funta...
potencjalna szansa na L z waskim stopem
potencjalna szansa na L z waskim stopem
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.