lutek pisze:Highend widzisz grube s na funcie zarabia![]()
![]()
chyba wczoraj i to dużo potem jak pisałeś o S bo wczesniej rosło zanim po 15.00 pierdylnęło

teraz to musztarda po kolacji.
lutek pisze:Highend widzisz grube s na funcie zarabia![]()
![]()
Niestety dopiero w przyszlym tygodniu.Farciarz pisze:Pedro, dziękuje za szczerość, wiem, że obiecałem wczoraj 1.13 Eur/Usd dziś, ja nie miał bym nic przeciwko, ale jak będzie jutro wybacz...
Farciarz pisze:L GBP/USD 1.4453, bez szans na dalsze spadki SL 1.4445lutek pisze:Highend widzisz grube s na funcie zarabia![]()
![]()
oby Tobie TP weszły, życzę z całego serca - chętnie tam wejdę w Ladk77 pisze:na ropie mamy pierwszy poziom wsparcia - 48,10, jak puści to powinniśmy dotrzeć w okolice 45. bardzo możliwe, że rozpoczęliśmy tworzenie prawego ramienia i zajdziemy w okolice 38-40.
Dadas cos pisze ? Bo ja tez jego postow nie widze a ignora nie wlaczylemshogomad pisze:Czy ty mu nie włączyłeś jakiegoś ignora w chwili słabości, jak reszta niewiernychhighend pisze:a ja nie widzę postów Dadasa - usunięte?![]()
![]()
![]()
ask pisze:Dadas cos pisze ? Bo ja tez jego postow nie widze a ignora nie wlaczylemshogomad pisze:Czy ty mu nie włączyłeś jakiegoś ignora w chwili słabości, jak reszta niewiernychhighend pisze:a ja nie widzę postów Dadasa - usunięte?![]()
![]()
![]()