DayTrading: Wtorek 31.05.2016
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 31.05.2016
Eur/USD zamknięty z palca już na kilku pipsach in +. Powodem otwarcia było odbicie od oporu i na to grałem, jak widać skutecznie - za wcześnie jednak zamykałem. NZD/USD pewnie wyrzuci, ale zobaczymy czy tylko skorekcą lekko, czy łapki potnie
nie ma mnie na nzdusd : ) ... nie tykam antypodówPhantamare pisze:Ładnie to się nazywa trading symultaniczny. Jeszcze powiesz, że na NZD/USD siedzisz na longu i padnętia, byłem tam, ale posta przeczytałem teraz![]()
![]()
![]()
+83![]()
![]()
A tak btw NZD/USD Buy 0,67676 Sl - 0,67704, TP - 0,67970

ostatnio dużo rzeźnika, eurusd i w sumie chyba tylko to

zbieram na depozyt pod daxa

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Gaduła
Ja indeksów staram się nie tykać w szczególności dax'a kiedyś jak wydawało mi się, że już wszystkiego się nauczyłem to Dax i Ropa mnie pocięła tak że się musiałem mindsetem pół roku zbierać.
a Ty zazdrośćFarciarz pisze:
PS. nie wiesz Pedro jest wszędzie gdzie jest hajs...

https://www.youtube.com/watch?v=9IzzaokxKjQ
blau!
Jutro też jest dzień.
-
- Gaduła
Ehh trzeba było edka nie zamykać 

-
- Bywalec
Ja przed chwilą z palca zamknąłem i też myśle że za wcześcniePhantamare pisze:Ehh trzeba było edka nie zamykać

banan_czikita dzieki za koncepcje na ED

hej. 3 nożyki spróbuje złapać
najwyzej ręce bandaże owinę eurjpy buy, gbpjpy buy i kiwi sell. Ciasne sle wiec jesli zakoncza sie strata nic wielkiego sie nie stanie

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
no to ja sobie teraz kupie za 1.1129 SL 1.1119Rafal152 pisze:Trzeba wezwać pogotowanie Edek zemdlał
nadal twierdzę, że ruch korekcyjny w górę się nie zakończył, ale się wlecze
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz pisze:no to ja sobie teraz kupie za 1.1129 SL 1.1119Rafal152 pisze:Trzeba wezwać pogotowanie Edek zemdlał
nadal twierdzę, że ruch korekcyjny w górę się nie zakończył, ale się wlecze
To był mały żarcik .

Ja mało gram na Edku ale dla mnie L średnio terminowo na L to dopiero 1.10500/1.10200 Od tych cen chciałbym zobaczyć większą korektę .