DayTrading: Wtorek 31.05.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 cze 2016, 00:00

Wzrost
8
62%
Bez zmian
2
15%
Spadek
3
23%

Liczba głosów: 13

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 31.05.2016

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Farciarz pisze:
eeeej. Straszysz młodzież, TP kosmos....na edku
nie wierze w życie na marsie, podwodne cywilizacje, w dobre intencje prezesa PiS ani w kosmos TP na Edku...

ja nie wiem co Wy jesteście za ludzie tej, pytam jednego gdzie L na funcie, cisza... drugiego skąd wie, że poniżej 1.11 będzie ed, cisza... przestańcie pieprzyć bzdury tutaj, tylko konkretnie albo w jedną, albo w drugą... bo znowu poziom nawigatora spada ...

-- Dodano: 31 maja 2016, 13:09 --

a w ogole, co to znaczy kosmos TP ?! ... 100 pips? milion? wchujdylion?...

damn me...

pod DT kosmos to jest TP w okolicy średniej zmienności powiedzmy z 5 ostatnich dni... albo z 5 ostatnich świeczek h1 ... co to awruk znaczy, że kosmos TP?!...

babki lepić w piaskownicy, albo na lekcje myk bo przerwa się skończyła...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

pedro pisze:
Farciarz pisze:
nie wierze w życie na marsie, podwodne cywilizacje, w dobre intencje prezesa PiS ani w kosmos TP na Edku...

ja nie wiem co Wy jesteście za ludzie tej, pytam jednego gdzie L na funcie, cisza... drugiego skąd wie, że poniżej 1.11 będzie ed, cisza... przestańcie pieprzyć bzdury tutaj, tylko konkretnie albo w jedną, albo w drugą... bo znowu poziom nawigatora spada ...
:564:
Trzymaj sie tego kanału, dołóż piwoty już nie mówię o głupich falach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

pedro pisze:
Farciarz pisze:

-- Dodano: 31 maja 2016, 13:09 --

a w ogole, co to znaczy kosmos TP ?! ... 100 pips? milion? wchujdylion?...

damn me...

pod DT kosmos to jest TP w okolicy średniej zmienności powiedzmy z 5 ostatnich dni... albo z 5 ostatnich świeczek h1 ... co to awruk znaczy, że kosmos TP?!...

babki lepić w piaskownicy, albo na lekcje myk bo przerwa się skończyła...
jak na razie 1.13XX do jutra wieczór, czas start...
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: banan_czikita »

Pedro, pytasz to odpowiadam ze z wykresu. W szcegoly nie bede sie zaglebial bo duzo tego. O L mozna myslec 40 pipsow wyzej i wtedy szukac byczych wejsc po korekcie. Nie siedze tu caly czas bo nuda wieje wiec nie odpisuje po minucie jak na zawolanie. Dzis koniec miesiaca i warto o tym pamietac

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Tomasz196407 pisze:
Trzymaj sie tego kanału, dołóż piwoty już nie mówię o głupich falach
sl przestawiłem na +20 - 1.1147 a TP mam na 1.1186 -> co ma być to będzie, ale już mam odrobione straty z rzeźnika :)

-- Dodano: 31 maja 2016, 13:17 --
banan_czikita pisze:Pedro, pytasz to odpowiadam ze z wykresu. W szcegoly nie bede sie zaglebial bo duzo tego. O L mozna myslec 40 pipsow wyzej i wtedy szukac byczych wejsc po korekcie. Nie siedze tu caly czas bo nuda wieje wiec nie odpisuje po minucie jak na zawolanie. Dzis koniec miesiaca i warto o tym pamietac
to narysuj mi proszę ja Ciebie w paincie ten wykres i tu wrzuć... szczegóły są tu kluczowe, jeżeli ich nie masz, to nie odpisuj na moje posty

eot

-- Dodano: 31 maja 2016, 13:19 --
Farciarz pisze:
jak na razie 1.13XX do jutra wieczór, czas start...

a jak nie, to mi zrobisz laske, ok?
Jutro też jest dzień.

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Tomasz196407 pisze:
highend pisze:ktoś się bawi kangurem? :)
Lepiej zabrzmi ktoś gra kangura, bo to źle sie kojarzy Przemek,
lepiej powiedz o złocie coś ? :wink:

co znaczy zle sie kojarzy? :) mi sie kojarzy z parą AUDUSD - idzie UP dzis ładnie:)

co do złota - mój long term poniżej na monthly :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

Nie pytaj co ktoś może zrobić dla ciebie, tylko co ty możesz zrobić dla innych, trochę pokory młody człowieku, zachowuj się, bo to nie....
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

highend pisze:
chyba pierwszy raz w życiu się z Tobą zgodzę ; )

na MN 50% tej białej (open/close) chyba pokrywa się z tym poziomem 161.8, do którego wg Twojej projekcji miałoby zjechać,

-- Dodano: 31 maja 2016, 13:40 --
Farciarz pisze:Nie pytaj co ktoś może zrobić dla ciebie, tylko co ty możesz zrobić dla innych, trochę pokory młody człowieku, zachowuj się, bo to nie....
to do mnie?...

czy mógłbyś się odnieść merytorycznie do tematu dyskusji na tym forum?!... a nie czarować, że to siamto czy owamto?...

tak, jestem młody... planuję żyć wiecznie, póki co idzie mi wyśmienicie... a pokora? hmm... niestety już jestem pokorny...

dalej, 20 pips na edu i hamburgera czas zjeść :)
Jutro też jest dzień.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

highend pisze:
Tomasz196407 pisze:
highend pisze:ktoś się bawi kangurem? :)
Lepiej zabrzmi ktoś gra kangura, bo to źle sie kojarzy Przemek,
lepiej powiedz o złocie coś ? :wink:

co znaczy zle sie kojarzy? :) mi sie kojarzy z parą AUDUSD - idzie UP dzis ładnie:)

Może być,
1180 pewnie nie bedzie tylko wyżej :lol:

Phantamare
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phantamare »

pedro ładny trejd - w sumie zagrałem go niemal identycznie - Buy 1,11246 Sl - 1,11190, tp - 1,11770 (choć tu się zastanawiam, czy nie będzie bezpieczniej dać 1,11720 fibo 61,8 tak mi wypada. I w sumie też profit na 20 pipsów zabezpieczony z tym że trochę później niż Ty :).

Zablokowany