1.11712 i ani pips więcej dla eskowiczów
Kanecione pisze:teraz daxa na S wziałem...tp 10250
nie do końca rozumiem chyba, ale zamknąłem się na 1.1177 ... pewnie poleci dalej, jak znam życieTomasz196407 pisze:ruch na dziś na edku poniżejpedro pisze:
krótka na eurusd od 1.1195, na 0 zabezpieczony i strata z długiej na rzeźniku
jeżeli edi do 13 nie zejdzie ponizej 1.1170 to zamykam na tym co będzie : )
ja to np tak dzisiaj wyglądam : )
moim zdaniem korekta,
L?pedro pisze:nie do końca rozumiem chyba, ale zamknąłem się na 1.1177 ... pewnie poleci dalej, jak znam życieTomasz196407 pisze:ruch na dziś na edku poniżejpedro pisze:
krótka na eurusd od 1.1195, na 0 zabezpieczony i strata z długiej na rzeźniku
jeżeli edi do 13 nie zejdzie ponizej 1.1170 to zamykam na tym co będzie : )
ja to np tak dzisiaj wyglądam : )
moim zdaniem korekta,
czekam na jakiś sygnał na rzeźniku, L bym gdzieś zasadził .... jak to pisał kiedyś tu kolega jeden, parafrazując ... korcie mnie ten gbpjpy, korci jak taiwańska prostytutka ; ))
jasne, że można ale na ten moment limit żetonów wyczerpałemTomasz196407 pisze:
L?
jak to tu sie pisze, mozna zarobic w obu
Na jakich podstawach to wiesz z taką pewnością?Farciarz pisze:Donchian tak jest, z niego akurat teraz niewiele wynika teraz, cena powinna odbić dokładnie od 1.11712, i iść w kierunku jak na wykresie , w kierunku 1.1240, jakoby nikt inny by się nie domyślił, że to Donchian Channel
1.11712 i ani pips więcej dla eskowiczów
Pedro co masz na dax, s czy l?pedro pisze:jasne, że można ale na ten moment limit żetonów wyczerpałemTomasz196407 pisze:
L?
jak to tu sie pisze, mozna zarobic w obu
po 15 będę miał nowe![]()
, teraz to będzie bujando przed danymi i do danych, a po 15 będzie więcej wiadomo w co dzisiaj gramy
poczekam.... i tak muszę hamburgera zjeść![]()
![]()
-- Dodano: 27 maja 2016, 13:26 --
oczywiście hamburgera koszernego :rotfl:
fx-technik pisze:
DAX30 idzie po 10500.
A wy dalej ta sama śpiewka!
WTI może jeszcze spaść, nawet sporo, co nie wyklucza wzrostów.shogomad pisze:fx-technik pisze:
DAX30 idzie po 10500.
A wy dalej ta sama śpiewka!
Edek S, Ropa S, DAX L
...dax już 1szy poziom korekty wyrobił, czy zastartują stąd czy 100 pkt niżej pokaże tylko jak silne są byczki.
Co do ropy to do porannej analizy dodał bym tylko tyle, że jak ni wrócimy w okolice 50$ tzn ,że misie nie muszą pokazywać żadnej determinacji do obrony tego poziomu i wszystko już "ustawione" , jedni i drudzy pogodzeni ,ze 50 $ to granica. Tylko ja kto ma być tak ważny poziom gdzie misie demolują popyt bez walki to coś słabo sie starają na razie ( kiepskie momentum S, na granicy)
niestety nie mam depozytu dla daxa odpowiedniego na ten moment ...Tomasz196407 pisze:
Pedro co masz na dax, s czy l?