DayTrading: Czwartek 26.05.2016
Re: DayTrading: Czwartek 26.05.2016
Świeżak44 chcesz w pdf instrukcję obsługi mt4 to podaj mail na priv to podeślę.
Świeżak uważaj z ropą, bo to trudny instrument, raczej dla zawodowców.
The only way is up
kabel, pojawiły się sygnały sprzedażowe i schemat nadal ważny, ale ta 200 EMA nie daje mi spokoju
-- Dodano: 26 maja 2016, 23:06 --
tygodniowy - jutro piątek, więc ta ilustracja jeszcze nic nie wnosi - mogę tylko zakładać powtórkę z rozrywki
-- Dodano: 26 maja 2016, 23:08 --
edek h4 pokonał TL - tu co najmniej korekta abc wskazana
na dziennym liniowym broni TL
-- Dodano: 26 maja 2016, 23:06 --
tygodniowy - jutro piątek, więc ta ilustracja jeszcze nic nie wnosi - mogę tylko zakładać powtórkę z rozrywki
-- Dodano: 26 maja 2016, 23:08 --
edek h4 pokonał TL - tu co najmniej korekta abc wskazana
na dziennym liniowym broni TL
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2016, 23:09 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
O kurcze, faktycznie..
Książkowa sytuacja. Ważny poziom- jest, pin bar na szczycie- jest, długie pinbary w dół wcześniej- też są.. Czyli S na najbliższym podbiciu
http://www.forextrader.pl/portal/wp-con ... rys40i.png

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Na tym zdięciu zobaczysz idealny układ trendu wzrostowego . Zwróć uwagę że mamy koniec miesiąca i będzie ważne jak zamnkie się świece miesięczna bo to będzie dużo pokazywało co oni będą chcieli dalej zrobić
Każda z korekt zaczyna się od takich świec . Prosta zasada Impuls korekta impuls korekta i zachodzi duże prawdopodobieństwo że skończył się impuls i zacznie korekta
Każda z korekt zaczyna się od takich świec . Prosta zasada Impuls korekta impuls korekta i zachodzi duże prawdopodobieństwo że skończył się impuls i zacznie korekta
Ostatnio zmieniony 26 maja 2016, 23:15 przez Rafal152, łącznie zmieniany 1 raz.
edek dzienny, zaryzykuję twierdzenie, że ten zestaw świec to harami
-- Dodano: 26 maja 2016, 23:17 --
wspomniany liniowy
jutro piątek, więc zakładam, że cuda mogą się dziać - dla mojego schematu tygodniowego wskazane jest jutro (do poniedziałku) zrobić 200 pips up
(k... co za kretyn 200 pips up)
- Łatwo nie będzie - chyba
wspomniany liniowy
jutro piątek, więc zakładam, że cuda mogą się dziać - dla mojego schematu tygodniowego wskazane jest jutro (do poniedziałku) zrobić 200 pips up

Wg. mnie:Bemowo1 pisze:edek dzienny, zaryzykuję twierdzenie, że ten zestaw świec to harami
wspomniany liniowy
- wyjście z kanału spadkowego rysowanego od początku maja (4-05) było
- niby młotek w tym układzie a po nim większa świeca
Czyli do stołu dosiadają się Byki ?
"Logika zaprowadzi cię z punktu A do punktu B, wyobraźnia zaprowadzi cię wszędzie"
Powe ci że na edku to się jeszcze wszędzie mogą rozjechać i w góre i w dół ale żeby od razu 200 za dniówkęBemowo1 pisze:edek dzienny, zaryzykuję twierdzenie, że ten zestaw świec to harami
wspomniany liniowy
jutro piątek, więc zakładam, że cuda mogą się dziać - dla mojego schematu tygodniowego wskazane jest jutro (do poniedziałku) zrobić 200 pips up![]()
![]()
![]()
(k... co za kretyn 200 pips up)

taką świecę tygodniową jutro potrzebuję
-- Dodano: 26 maja 2016, 23:30 --
liczę na cud - czekam do końca piątkowych notowań - albo mi wywali SL i zakończę tydzień, albo w końcówce sesji może podciągną (młotek na tygodniowym średnio mnie urządza). Jeżeli zamkniemy się w okolicach dzisiejszych poziomów, to 50 % zamknę i czekam na zakończenie świecy miesięcznejRafal152 pisze:
Powe ci że na edku to się jeszcze wszędzie mogą rozjechać i w góre i w dół ale żeby od razu 200 za dniówkę. Spodziewasz się że ECB jutro stopy procentowe podniesie
Ostatnio zmieniony 26 maja 2016, 23:32 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Bemowo1 pisze:taką świecę tygodniową jutro potrzebuję
liczę na cud - czekam do końca piątkowych notowań - albo mi wywali SL i zakończę tydzień, albo w końcówce sesji może podciągną. Jeżeli nie to 50 % zamknę i czekam na zakończenie świecy miesięcznejRafal152 pisze:
Powe ci że na edku to się jeszcze wszędzie mogą rozjechać i w góre i w dół ale żeby od razu 200 za dniówkę. Spodziewasz się że ECB jutro stopy procentowe podniesie
Wyślij ten rysunek do Draghi on powinien pomóc