Wykres to mówi, to naprawdę widać!Nowy500 pisze: to prawa ekonomii, z tym, ze musisz jakos sprobowac okreslic kiedy jest popyt na dana walutę a kiedy jest jej nadwyżka na rynku, bez posiadania informacji o "ofertach" mozesz tylko spekulowac.
DayTrading: Środa 25.05.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 25.05.2016
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Całkiem przyjemnie czyta się kłótnie i przekomarzanie, ale nie widzę sensu narzekania na sposoby, wypowiedzi, analizy człowieka, który po prostu zarabia bo potrafi to robić, a gdyby nie zarabiał to raczej by się nie wypowiadał tak aktywnie. Przecież nie ważne jest to w jaki sposób się to robi, liczy się to, żeby po prostu zarabiać.
-
- Gaduła
Kiwi - i tyle w temacie
- fx-technik
- Fanatyk
Łoł, 15 pips po całym dniu czekania z SL ponad 55 pips!banan_czikita pisze:Kiwi - i tyle w temacie

fx-technik pisze:Łoł, 15 pips po całym dniu czekania z SL ponad 55 pips!banan_czikita pisze:Kiwi - i tyle w temacie
Fachura

-
- Gaduła
Powiedzialem Ci kolku nie kompromituj sie. Kiwi ma swoje tp ustawione i zaden Twoj skaczacy gul tego nie zmieni. Sadzilem ze masz wieksza wiedze ale im wiecej pokazujesz transakcji tym wiekszy wstyd robisz sobie
Banan, Dadas musiał by być niespełna rozumu ,zeby siedzieć tu cały dzień od 7 rano i postować dla samej przyjemności postowania. I jaką musiał by mieć prace etatową ,zeby mógł tak sie tu udzielać i pracowac ? Taksówkarz w kiepskim rejonie ? Drożnik kolejowy na zadupiu ?
Prawda jest taka ,ze siedzi przy wykresach i co wypatrzy to tu wrzuca...a siedzi bo ma z tego kase ( powód którego szukasz jest tak prozaiczny)
Prawda jest taka ,ze siedzi przy wykresach i co wypatrzy to tu wrzuca...a siedzi bo ma z tego kase ( powód którego szukasz jest tak prozaiczny)
- fx-technik
- Fanatyk
Niech żyje banan_czikita, najlepszejszy z bananów!banan_czikita pisze:Powiedzialem Ci kolku nie kompromituj sie. Kiwi ma swoje tp ustawione i zaden Twoj skaczacy gul tego nie zmieni. Sadzilem ze masz wieksza wiedze ale im wiecej pokazujesz transakcji tym wiekszy wstyd robisz sobie
-
- Gaduła
O jednak nie musiałem czekać do jutra
Gratz shorta na nzd/usd - raczej teraz w dół pojadą 

-
- Gaduła
Pokaz te swoje zarobione L na kiwi 3 razy po 20 pipsow o ktorych sie tak rozwodziles caly wieczor jakie to sygnaly nie byly. Rynek zawsze na koncu pokazuje kto ma pojecie o inwestowaniu a kto tylko duzo klepie bezsensu leczac kompleksy. Teraz mozesz sobie pisac co chcesz bo wystarczy zerknac na ekg kiwi i widac co potrafisz
-- Dodano: 25 maja 2016, 23:09 --
Koniec kolejnej lekcji 3 dni i banan vs dadas 3:0
kolejne lekcje w przyszlym tygodniu bo dlugi weekend trzeba wykorzystac na plaze 
-- Dodano: 25 maja 2016, 23:09 --
Koniec kolejnej lekcji 3 dni i banan vs dadas 3:0