-- Dodano: 25 maja 2016, 18:21 --
Teraz będę grał ntechnicznie, z trendem.

Ja też posłuchałbym tej cennej wiedzy.A jak można się skontaktować ?fx-technik pisze:I powtórzę: na Kiwi nie ma trendu!
-- Dodano: 25 maja 2016, 15:54 --
Bo straciłem nadzieję na szybki wzrost i były 3 czerwone w układzie HH LL LH.Zolo pisze:Jeśli możesz to mi wyjaśnij dlaczego zamknąłeś L na DAX-ie właśnie terazfx-technik pisze:Teraz DAXa zamknąłem.Mam nadzieję, że wiadać dlaczego?
Czyli, wolałem 22.7 niż 10 Pips.
Gdy się tak pierdzieli cena, a już jest sesja NY, to na co mam czekać?
Że może poleci? A może spadnie?
-- Dodano: 25 maja 2016, 16:03 --
banan_czikita, nadal nie widzę powodów, by mieć pozycję na Kiwi.
-- Dodano: 25 maja 2016, 16:07 --
Jeżeli mielibyśmy grać Edka z trendem, to tylko tak: -- Dodano: 25 maja 2016, 16:11 --
Zapraszam, skontaktuj się ze mną.Patryś pisze:To i ja bym się chętnie pisał na królika doświadczalnegofx-technik pisze: No to musisz być ty. Zapraszam, dam ci cały system i zarabiaj!
Inaczej nie jestem w stanie tobie udowodnić!Ciekawią mnie teorie Dadasa i ta jego niewzruszona pewność siebie, więc posłuchałbym co ma do powiedzenia.
Za darmo, nic nie biorę.
Świeżak44 pisze:Poczekam , aż ropa dobrze ruszy w dół, bo ta pro-wzrostowa chorągiewka mnie niepokoi. Chyba 3 raz widze taki układ i zawsze w górę wywala..
-- Dodano: 25 maja 2016, 18:21 --
Teraz będę grał ntechnicznie, z trendem.Jeśli pojdzie w S wejdę na pierwszej lub drugiej korekcie.. Na razie nie chcą się puścić tej lini..
Gra się tak samo tylko kwestia doświadczeniaŚwieżak44 pisze:Oczywiście. W S się dużo lepiej czuję niż w L. Spokojna głowa. JAk ruszą w dół od razu to wyłapię..
-- Dodano: 25 maja 2016, 18:36 --
Ale to znów wygląda na chorągiewkę, tylko bardzo małą. Teraz już lecą linią prostąWlecze się zupełnie jak DAX przedwczoraj, tylko w mikroskali..Podejrzewam wybicie w górę..
Hobbystycznie to mozna hodowac jedwabniki, a nie forexem sie zajmowac. Forex lubi gdy poswiecasz mu uwage na pelen etat nie z doskokushogomad pisze:Czikita a tak z ciekawości, żyjesz z tradingu czy tak sobie hobbystycznie pykasz ?
Każda profesja to lubi.banan_czikita pisze:Hobbystycznie to mozna hodowac jedwabniki, a nie forexem sie zajmowac. Forex lubi gdy poswiecasz mu uwage na pelen etat nie z doskokushogomad pisze:Czikita a tak z ciekawości, żyjesz z tradingu czy tak sobie hobbystycznie pykasz ?
co kisiszfx-technik pisze:
A na Kiwi dalej kicha!
banan_czikita pisze:Hobbystycznie to mozna hodowac jedwabniki, a nie forexem sie zajmowac. Forex lubi gdy poswiecasz mu uwage na pelen etat nie z doskokushogomad pisze:Czikita a tak z ciekawości, żyjesz z tradingu czy tak sobie hobbystycznie pykasz ?