DayTrading: Środa 25.05.2016
Re: DayTrading: Środa 25.05.2016
Co pokażesz skoro masz S na edku i nie widzisz ze tym razem Edek wyjdzie górą z konsoli. Jeszcze brakuje ostatniego zejścia w okolice 1.112x. I zacznie się kupowanie na całego. No chyba, że tam zrealizujesz zysk z tego S 

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
Teraz DAXa zamknąłem.
Ten pierwszy trade trwał o niebo krócej.
Innych tradów dzisiaj nie zawarłem, oprócz tego na Kiwi.
A tego na Kiwi zamknąłem z palca nie czekając na SL.
-- Dodano: 25 maja 2016, 15:18 --
Mam nadzieję, że wiadać dlaczego?Ten pierwszy trade trwał o niebo krócej.
Innych tradów dzisiaj nie zawarłem, oprócz tego na Kiwi.
A tego na Kiwi zamknąłem z palca nie czekając na SL.
-- Dodano: 25 maja 2016, 15:18 --
Do kogo pijesz i kto ma S na Edku?Farciarz pisze:Co pokażesz skoro masz S na edku i nie widzisz ze tym razem Edek wyjdzie górą z konsoli. Jeszcze brakuje ostatniego zejścia w okolice 1.112x. I zacznie się kupowanie na całego. No chyba, że tam zrealizujesz zysk z tego S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Widzę Dadas kunszt szkoleniowca, wstawiasz tylko zyskowne trady, to jak z tym myfxbook?
- fx-technik
- Fanatyk
-- Dodano: 25 maja 2016, 15:21 --
Nie posiadam i posiadać nie zamierzam.Pablo90 pisze:Widzę Dadas kunszt szkoleniowca, wstawiasz tylko zyskowne trady, to jak z tym myfxbook?
Nie mogę ci pokazać tradów, których nie mam w historii.
Mam na twoje życzenie fabrykować takie trady?
-- Dodano: 25 maja 2016, 15:25 --
Ach, masz ten stratny z Kiwi, dzisiaj:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
A jak Twoje przestawione L na kiwi? Juz zarabia? niedlugo ruszamy i granie pod prad skonczy sie jak wczoraj na daxie. Napisz jak ja gdzie dales sl gdzie tp na tym L i standardowo zweryfikujemy trejd na koniec dnia. Moje parametry transakcji znasz
Żeby oni mieli siłę chociaż te 50 na ropie zrobić bo na tą chwile dziwnie to wygląda 

- fx-technik
- Fanatyk
Nie mam pozycji na Kiwi i niczego nie przestawiałem.banan_czikita pisze:A jak Twoje przestawione L na kiwi? Juz zarabia? niedlugo ruszamy i granie pod prad skonczy sie jak wczoraj na daxie. Napisz jak ja gdzie dales sl gdzie tp na tym L i standardowo zweryfikujemy trejd na koniec dnia. Moje parametry transakcji znasz
Ponieważ u mnie tematu nie było z Kiwi w ogóle.
-
- Gaduła
Sadze ze jeszcze nie dzis wyjdzie gora. Ma jeszcze troche miejsca do spadku wiec do jutra moga cisnac. Dopiero przedzial szeroki 1000-1050 jest pod srednioterminowe L dobryFarciarz pisze:Co pokażesz skoro masz S na edku i nie widzisz ze tym razem Edek wyjdzie górą z konsoli. Jeszcze brakuje ostatniego zejścia w okolice 1.112x. I zacznie się kupowanie na całego. No chyba, że tam zrealizujesz zysk z tego S
USD/CAD warto zobaczenia za 20 minut decyzja w sprawie stóp procentowych możliwe duże ruchy połączone z danymi o ropie
Ostatnio zmieniony 25 maja 2016, 15:36 przez Rafal152, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
Ciekawefx-technik pisze:Analiza była wrzucona - Long zgodnie z trendem.
A wchodzić trzeba było od Pivota (0.67396). Gdzie się pchasz, Kanecione, skoro cena pompuje do góry?