Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brokerów
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Re: Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brok
Też to czytałem. Co ciekawe to, że wpierw stracił potem odbił z nawiązką. Po za tym zarobił nie na scalpowaniu umocnienia CHF tylko w drugą stronę 

TMS kopie sobie grób ? Z powodu 50 kawałków gnoją sobie opinię i jednocześnie podważają słuszność ujemnych debetów.niemiaszek pisze:to właśnie chyba o nim mowa, SpainMowmiSasiad pisze:ok ale jaka fala pozwów skoro Spain był jednym z nielicznych z pozycją długą na CHF?![]()
![]()
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 88179.html
Ciekaw jestem końca historii.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
- MowmiSasiad
- Pasjonat
a propos opinii i zaufania do brokera
:
http://www.parkiet.com/artykul/10,14762 ... ywami.html
Ciekawe kto będzie taki odważny

http://www.parkiet.com/artykul/10,14762 ... ywami.html
Ciekawe kto będzie taki odważny
- PokrzywdzeniNaForex
- Stały bywalec
Tak, nasz przyjaciel Adrian o nicku Spain, o którym mogliście przeczytać w artykule.
Spain to siła charakteru bystrość i niezłomne serce w walce z łobuzami.
Ma bardzo mocne papiery przeciwko TMS brokers. Niebawem jeszcze o nim usłyszycie. Teraz Spain jest na money.pl a niedługo pojawi się w jednej z mainstreamowych telewizji i opowie Polakom jak został potraktowany przez TMS BROKERS !!!
Termin rozprawy został przeniesiony po raz kolejny na 12.08 na prośbę TMS brokers. Będziemy na bierząco informować.
Niby chcą od niego kase a przez 6 ostatnich miesiecy wnoszą do sądu o odwołanie kolejnej rozprawy
Niedługo Spain zadam łobuzom decydujący knock-out!
(wymoderowane wycieczki osobiste z danymi osobowymi)
Ze Spainem kontaktuje sie wiele osob ktore juz zadeklarowało konkretne wsparcie w jego walce z TMS Brokers - ludzie nienawidzą TMS Brokers i zrobią wszystko żeby pomóc Spainowi i jego dziewczynie !
Czołem wszyscy walczący z TMS Brokers, Saxo Bank i mForex ! W górę serca !
Spain to siła charakteru bystrość i niezłomne serce w walce z łobuzami.
Ma bardzo mocne papiery przeciwko TMS brokers. Niebawem jeszcze o nim usłyszycie. Teraz Spain jest na money.pl a niedługo pojawi się w jednej z mainstreamowych telewizji i opowie Polakom jak został potraktowany przez TMS BROKERS !!!
Termin rozprawy został przeniesiony po raz kolejny na 12.08 na prośbę TMS brokers. Będziemy na bierząco informować.
Niby chcą od niego kase a przez 6 ostatnich miesiecy wnoszą do sądu o odwołanie kolejnej rozprawy

Niedługo Spain zadam łobuzom decydujący knock-out!
(wymoderowane wycieczki osobiste z danymi osobowymi)
Ze Spainem kontaktuje sie wiele osob ktore juz zadeklarowało konkretne wsparcie w jego walce z TMS Brokers - ludzie nienawidzą TMS Brokers i zrobią wszystko żeby pomóc Spainowi i jego dziewczynie !
Czołem wszyscy walczący z TMS Brokers, Saxo Bank i mForex ! W górę serca !
Oczywiście już odzywa się szereg userów, którzy zjedli wszystkie rozumy w dziedzinie prawa i którzy twierdzą, że znają się na tym bardziej niż prawnicy wynajęci przez dom maklerski za grube miliony.... Komuś w ogóle udało się wygrać jakąś prawę? Bo coś o tym cicho...
-
- Pasjonat
no i co , że wynajęci za grube miliony??? rozumiem , że maja monopol na wiedzę bo są wynajęci za gruba kasę. Niestety (stety) tak nie jest. Nie zawsze wiedza idzie w parze z milionami. Owszem swoją reputacją , potęgą kancelarii itp. wywierają wpływ na rzetelną ocenę przez niezawisły sąd. Nie zawsze jednak ( na szczęście ) robi to duże wrażenie na sędziach.Pablo90 pisze:Oczywiście już odzywa się szereg userów, którzy zjedli wszystkie rozumy w dziedzinie prawa i którzy twierdzą, że znają się na tym bardziej niż prawnicy wynajęci przez dom maklerski za grube miliony.... Komuś w ogóle udało się wygrać jakąś prawę? Bo coś o tym cicho...
O tych którym się udało (przynajmniej częściowo) wygrać- nie usłyszysz. Poszli na ugodę i kasiorą zakneblowano im usta.
-
- Stały bywalec
Dzień dobry. Jestem jedną z osób która wygrała (nie jedyną) z brokerem. Poznałam sama trochę osób, które wyciągnęły od brokerów naprawdę duże pieniądze. Wiadomo, broki nie chciałby żeby o tym ktokolwiek wiedział.
tia mecenasy za grube miliony, śmiechu warte... tylko się skompromitowali na mojej sprawie... sędzia pokazała jednemu takiemu gdzie jego miejsce...
Koledze Spainowi życzę dużo wytrwałości i wierzę, że jemu też się uda. Fajnie że wystąpił z otwartą przyłbicą i nie kryje się, wielki szacun za odwagę.
tia mecenasy za grube miliony, śmiechu warte... tylko się skompromitowali na mojej sprawie... sędzia pokazała jednemu takiemu gdzie jego miejsce...
Koledze Spainowi życzę dużo wytrwałości i wierzę, że jemu też się uda. Fajnie że wystąpił z otwartą przyłbicą i nie kryje się, wielki szacun za odwagę.
Nie no uśmiałem się z tych prawników za grube milionyprawnicy wynajęci przez dom maklerski za grube miliony

To właśnie Ci prawnicy za grube miliony jednego z domów maklerskich po paru miesiącach walki na pisma z moim prawnikiem na jesieni 2015 r umorzyli mi cały debet z "Czarnego Czwartku". Jakbym poszedł z nimi do sądu to jeszcze więcej bym z nich wycisnął, ale stety niestety machnąłem na to wszystko ręką i zawarłem ugodę.
SPAIN: powodzenia z "prawnikami za grube milliony"

Witam serdecznie,
w najbliższy poniedziałek, 06.06.2016, odbędzie się kolejna rozprawa z powództwa TMS Brokers, której przedmiotem jest rzekomy debet, jaki miał powstać na moim koncie w następstwie wydarzeń dnia 15.01.2015.
Dla krótkiego przypomnienia: TMS Brokers zrealizował mój SL w okolicach poziomu 1,1950, jeszcze w poniedziałek 19.01.2015 miałem dodatnie saldo rachunku, po czym wieczorem w rozmowie tel. (sic!) zostałem poinformowany, że zostanie przeprowadzona "jakaś" korekta rachunku, szczegóły miałem otrzymać najpóźniej dnia następnego w formie wiadomości e-mail, która jednak nigdy nie doszła...
Następnie z mojego konta zniknęło kilka tyś. PLN i przypisano mi kilkanaście tyś. długu ("korekta wyniku").
W charakterze świadka na wniosek brokera zeznawał będzie inspektor nadzoru TMS Brokers - Jakub S.
Wszystkich zainteresowanych stanowiskiem TMS Brokers zapraszam na rozprawę:
Sąd Rejonowy dla Warszawy-Mokotowa, ul. Ogrodowa 51a, dnia 06.06.2016 godz. 13.15.
Zapraszam i pozdrawiam!
Piotrek
w najbliższy poniedziałek, 06.06.2016, odbędzie się kolejna rozprawa z powództwa TMS Brokers, której przedmiotem jest rzekomy debet, jaki miał powstać na moim koncie w następstwie wydarzeń dnia 15.01.2015.
Dla krótkiego przypomnienia: TMS Brokers zrealizował mój SL w okolicach poziomu 1,1950, jeszcze w poniedziałek 19.01.2015 miałem dodatnie saldo rachunku, po czym wieczorem w rozmowie tel. (sic!) zostałem poinformowany, że zostanie przeprowadzona "jakaś" korekta rachunku, szczegóły miałem otrzymać najpóźniej dnia następnego w formie wiadomości e-mail, która jednak nigdy nie doszła...
Następnie z mojego konta zniknęło kilka tyś. PLN i przypisano mi kilkanaście tyś. długu ("korekta wyniku").
W charakterze świadka na wniosek brokera zeznawał będzie inspektor nadzoru TMS Brokers - Jakub S.
Wszystkich zainteresowanych stanowiskiem TMS Brokers zapraszam na rozprawę:
Sąd Rejonowy dla Warszawy-Mokotowa, ul. Ogrodowa 51a, dnia 06.06.2016 godz. 13.15.
Zapraszam i pozdrawiam!
Piotrek
- PokrzywdzeniNaForex
- Stały bywalec
Witaj FXWAŁ
Śmierdząca sprawa. Na rozprawie na pewno będziemy. Rozprawa będzie nagrywana. Całe przesłuchanie Jakuba S. i jego żenujące tłumaczenia opublikujemy w internecie.
Tymczasem zapraszamy do zapoznania się z niezwykle pouczającym artyułem opisującym działania Komisji Nadzoru Finansowego na rzecz poszkodowanych traderów w Czarny Czwartek
http://www.money.pl/gielda/wiadomosci/a ... 93310.html
Chyba czas najwyższy zawiadomić prokuratora generalnego ministra Zbigniewa Ziobro o przestępstwie z art. 231 Kodeksu Karnego niedopełnienia obowiązków służbowych przez Dyrektorów Departamentu Nadzoru i Infrastruktury KNF poprzez niewszczęcie postępowania wyjaśniającego, nieprzeprowadzenie kontroli u nadzorowanych brokerów forex, brak udzielenia odpowiedzi na skargi i wnioski osób poszkodowanych przez TMS mBank i SAXO.
Robi się gorąco. Pozdrawiamy Jakuba S. Do zobaczenia na rozprawie !
Śmierdząca sprawa. Na rozprawie na pewno będziemy. Rozprawa będzie nagrywana. Całe przesłuchanie Jakuba S. i jego żenujące tłumaczenia opublikujemy w internecie.
Tymczasem zapraszamy do zapoznania się z niezwykle pouczającym artyułem opisującym działania Komisji Nadzoru Finansowego na rzecz poszkodowanych traderów w Czarny Czwartek

http://www.money.pl/gielda/wiadomosci/a ... 93310.html
Chyba czas najwyższy zawiadomić prokuratora generalnego ministra Zbigniewa Ziobro o przestępstwie z art. 231 Kodeksu Karnego niedopełnienia obowiązków służbowych przez Dyrektorów Departamentu Nadzoru i Infrastruktury KNF poprzez niewszczęcie postępowania wyjaśniającego, nieprzeprowadzenie kontroli u nadzorowanych brokerów forex, brak udzielenia odpowiedzi na skargi i wnioski osób poszkodowanych przez TMS mBank i SAXO.
Robi się gorąco. Pozdrawiamy Jakuba S. Do zobaczenia na rozprawie !