DayTrading: Wtorek 24.05.2016
Re: DayTrading: Wtorek 24.05.2016
Technik ak dadas, tylko dzięki takim ludziom którzy grali S(między innymi ja też, ale tylko dlatego że zarobiłem na longu i oddałem część zysku :] i Ty również ) ktoś inny zarobił. Jeżeli wszyscy by grali tak samo to kto by zarabiał??...
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
- fx-technik
- Fanatyk
Teraz to pękaj, przede wszystkim ty jkar pękaj! Bo w tej sytuacji, to 10400 w zasięgu.jkar pisze:Swieżak ... Nie pękaj. Takie numery to na WGPW mogą odwalac.
Myslę , ze rynki ......się pomyliły.
Wyobraźnia shogomada jednak się nie myliła.
-- Dodano: 24 maja 2016, 22:20 --
Że się dzielić się trzeba...?leechang pisze:Technik ak dadas, tylko dzięki takim ludziom którzy grali S(między innymi ja też, ale tylko dlatego że zarobiłem na longu i oddałem część zysku :] i Ty również ) ktoś inny zarobił. Jeżeli wszyscy by grali tak samo to kto by zarabiał??...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
w 3 przypadkach na 4 -ry jutro do południa mam zysk.
nawet stopa nie musze wystawiac ( zreszta i tak jest kwotowy- nic by tu nie wniósł).
nawet stopa nie musze wystawiac ( zreszta i tak jest kwotowy- nic by tu nie wniósł).
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Jedyny ratunek dla twojej pozycji to że API za 10 minut wypadnie fatalnie i ropa walnie w podłogę bo jeżeli się tak nie stanie to mam nadzieje że tą pozycje masz na Demo.jkar pisze:Swieżak ... Nie pękaj. Takie numery to na WGPW mogą odwalac.
Myslę , ze rynki ......się pomyliły.
Od początku roku ciężko pracuję. Jak w tym wierszyku o gościu co stracił na FX...fx-technik pisze: PS.
Sugerujesz, że zaliczyłeś Stop Out?
Dlaczego do tego dopuściłeś?
normalnie pasuje do mnie jak ulał

nie miałem stop outa żadnego, tak tylko napisałem bo widzę, że ludziom wali po głowie fantazja.

Ale moja praca (normalna) daje mi naprawdę spore zyski. Na FX bym to wszystko przepierdzielił. I po co?

FX traktujcie jako zabawę - wpłaćcie 1000zł i go straćcie.... a nie setki tysięcy jak niektórzy.....

Ostatnio zmieniony 24 maja 2016, 22:26 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dzisiejszy profit 

No tu mnie trafiłeś. Próbowałem właśnie namierzyć szczyt..i poszli dalej. Dziś miałem kiepski dzień. Trudno. Zrobiłem parę głupot i za nie zapłaciłem. Nauczka, że nie warto się kopać z koniem..banan_czikita pisze: powinien szukac ruchow z trendem a nie lapac szczyty.
-- Dodano: 24 maja 2016, 22:04 --
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Duzo bardzej martwi mnie złoto...Wlazłem po 1229 a Morgan z Goldmanem nieraz juz pokazali ze na gold moga kazdy numer odwalic...Rafal152 pisze:jkar pisze: .......
( skupują złoto ( fizyczne!) dla skosnookich i ustawiaja rynek jak im sie podoba ) .
Ostatnio zmieniony 24 maja 2016, 22:40 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Świeżak44 pisze:No tu mnie trafiłeś. Próbowałem właśnie namierzyć szczyt..i poszli dalej. Dziś miałem kiepski dzień. Trudno. Zrobiłem parę głupot i za nie zapłaciłem. Nauczka, że nie warto się kopać z koniem..banan_czikita pisze: powinien szukac ruchow z trendem a nie lapac szczyty.
Świeżak ważne żebyś wyciągał wnioski , pisz sobie to na kartce to bardzo dobry pomysł .
Wiem że wpadka ale ciesz się że cię wyrzuciło z tej pozycji przed zamknięciem rynku bo jutro bardzo duża luka na otwarciu
- fx-technik
- Fanatyk
Popatrz, miałeś L i co? Mogłeś zarobić.Świeżak44 pisze:No tu mnie trafiłeś. Próbowałem właśnie namierzyć szczyt..i poszli dalej. Dziś miałem kiepski dzień. Trudno. Zrobiłem parę głupot i za nie zapłaciłem. Nauczka, że nie warto się kopać z koniem..banan_czikita pisze: powinien szukac ruchow z trendem a nie lapac szczyty.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !