Zajętajkar pisze:Jesteś wolna?!kk.dreamer pisze:Pozdrwaiam

Zajętajkar pisze:Jesteś wolna?!kk.dreamer pisze:Pozdrwaiam
Świeżak44 pisze:Mam nadzieje, że to już był szczyt
Ty znowu to samo, banan_czikita.banan_czikita pisze:Ty tu jestes NajlepsiejszyŚwieżak44 pisze:Mam nadzieje, że to już był szczyt
Na Daxie ? Poczekaj co zrobi jutro kasowy.Świeżak44 pisze:No dobra, parę stówek na tym straciłem.. Jednak trzeba wziać się ostro do nauki...
Toż ci o tym pisałem, wczoraj bodajże.Świeżak44 pisze:Muszę zrozumieć co mnie pcha do błędnych decyzji. Przed chwilą sam pisałem, że w USA interesuje ich wyższy poziom 2078 i jeszcze moga podskoczyć... Nie poczekałem na to . Wczoraj pisałem, że ropę na początku zdołują a potem będą ciągli. Tak się stało, ale znów źle wszedłem, za późno, na beznadziejnym poziomie. Robie odwrotnie do swoich własnych założeń, bo kieruję się chwilowymi emocjami, a o ząłożeniach zapominam. Chyba zaczne je spisywać na kartce. Jeszcze dużo nauki.
Dobrze że im dziś te pozycje powyrzucało bo jutro będzie płacz i zgrzytanie zębów chyba że ropa dziś zaskoczy nie mileTsunamiPL pisze:Na Daxie ? Poczekaj co zrobi jutro kasowy.Świeżak44 pisze:No dobra, parę stówek na tym straciłem.. Jednak trzeba wziać się ostro do nauki...
Co mu pomoge? Jak zapyta to mu powiem co robi zle. Pisalem ze S nie dotykac bo w pionie ida to wlazi w pozycje. Ty jak wejdziesz zle to na korekcie zamkniesz lub zamkniesz po paru pipsach i po zabawie bo masz doswiadczenie, a on nie ma pojecia co robi to powinien szukac ruchow z trendem a nie lapac szczyty. Ale fakt, raczej plakac trzeba niz sie smiacfx-technik pisze:Ty znowu to samo, banan_czikita.banan_czikita pisze:Ty tu jestes NajlepsiejszyŚwieżak44 pisze:Mam nadzieje, że to już był szczyt
Zamiast pomóc człowiekowi merytorycznie, jedyne na co cię stać, to sarkazm...
Sama prawda, znam to z własnego doświadczenia.banan_czikita pisze: Co mu pomoge? Jak zapyta to mu powiem co robi zle. Pisalem ze S nie dotykac bo w pionie ida to wlazi w pozycje. Ty jak wejdziesz zle to na korekcie zamkniesz lub zamkniesz po paru pipsach i po zabawie bo masz doswiadczenie, a on nie ma pojecia co robi to powinien szukac ruchow z trendem a nie lapac szczyty. Ale fakt, raczej plakac trzeba niz sie smiac