Lira dzisiaj pięknie poszła, pewnie dzisiaj już się wiele więcej nie ruszy, a może podskoczy to się jeszcze raz wejdzie

Nie denerwuj się. Prawdziwy sukces mierzy sie ilością hejterówfx-technik pisze:Wychowałem się w Gdyni, oraz w Washington DC.ArnoldK pisze:tak sobię czytam Ciebie dadas, mam nadzieję, że nikomu nie prowadzisz konta, bo jesteś rewelacyjny w ściemie, taki cinkciarz. Ja to od razu widzę, wychowałem się na PradzeTo nic osobistego, mówię jak jest
Cinkciarzem nigdy nie byłem, chociaż w Gdyni cinkciarzy było dużo za komuny.
Kont nie prowadzę, nie posiadam licencji maklerskiej, ani się do tych rzeczy nie przymierzam.
Wolę mieć spokojną starość.
A co ty widzisz, to twój problem.
PS. Na Pradze miałem kiedyś ciotkę.
Jak widać nie trzeba być guru i pisać dużo bezsensu. Można napisac raz a konkretnie. Koniec kolejnej lekcji. Jutro spotkamy się znowubanan_czikita pisze:I na eurodolarze kolejna S z trendem:-)
Damian szacun.Damian2 pisze:
Lira dzisiaj pięknie poszła, pewnie dzisiaj już się wiele więcej nie ruszy, a może podskoczy to się jeszcze raz wejdzie
banan_czikita pisze:Jak widać nie trzeba być guru i pisać dużo bezsensu. Można napisac raz a konkretnie. Koniec kolejnej lekcji. Jutro spotkamy się znowubanan_czikita pisze:I na eurodolarze kolejna S z trendem:-)z trendem Panie i Panowie i zycie jest prostsze
Bo stać ich na przeszczep ;-)Rafal152 pisze:banan_czikita pisze:Jak widać nie trzeba być guru i pisać dużo bezsensu. Można napisac raz a konkretnie. Koniec kolejnej lekcji. Jutro spotkamy się znowubanan_czikita pisze:I na eurodolarze kolejna S z trendem:-)z trendem Panie i Panowie i zycie jest prostsze
Zauważyłeś że ludzie którzy grają z trendem mają mniej śiwych włosów ?
Szczególnie DAX-owi i DJI-owi sprzeciwiać się nie wolno, bo mocno mogą pokarać.Świeżak44 pisze:Niby wygląda na to, ze wyjdą górą. Wszystko na to wskazuje..Jeszcze rano ciężko byłoby w to uwierzyć, a jednak.. Co więcej na SP500 wyłania się odwrócone RGR.. i już trochę przekroczyli główna bandę na dziennym interwale.. Czyli nowa historia się zaczyna.. Zamiast krachu, mamy jeszcze jedną rundę dogrywki. Kurde, Szkoda tej L, czatowałem przy 49,14 , na chwile spojrzałem i już wystrzelili.. Ale ogólnie sie cieszę, bo wyżej będę S dobierał
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że ja każdemu zawsze powtarzam, że z trendem najlepiej.Rafal152 pisze:banan_czikita pisze:Jak widać nie trzeba być guru i pisać dużo bezsensu. Można napisac raz a konkretnie. Koniec kolejnej lekcji. Jutro spotkamy się znowubanan_czikita pisze:I na eurodolarze kolejna S z trendem:-)z trendem Panie i Panowie i zycie jest prostsze
Zauważyłeś że ludzie którzy grają z trendem mają mniej śiwych włosów ?
fx-technik pisze: Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że ja każdemu zawsze powtarzam, że z trendem najlepiej.
A jakiś banan robi zamęt, że niby każę komuś odwrotnie grać.
WTF???