DayTrading: Czwartek 19.05.2016
Re: DayTrading: Czwartek 19.05.2016
What about sex ???
What about DAX ???
What about DAX ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Nowości nie powiem, że czekam na zakończenie D na poziomie 9740-9730, a potem... trzeba będzie popatrzeć, czy nie zasadzić się na 9500 ?PipsKong pisze:What about sex ???
What about DAX ???
@FX, @Shogo... jaka jest Wasza opinia ?
"Logika zaprowadzi cię z punktu A do punktu B, wyobraźnia zaprowadzi cię wszędzie"
- fx-technik
- Fanatyk
Rynek musi pokazać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
9500 to byłby piękny poziom jak dla mnieslav_ko pisze:Nowości nie powiem, że czekam na zakończenie D na poziomie 9740-9730, a potem... trzeba będzie popatrzeć, czy nie zasadzić się na 9500 ?PipsKong pisze:What about sex ???
What about DAX ???
@FX, @Shogo... jaka jest Wasza opinia ?

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Sądziłem że przespałem z rana spadki na DAX ale chłopaki zachowali się fer i dali drugą szanse
.
Tylko że ich boli ten poziom 9780 .
Jak sądzicie pociągną w dół czy nawracają ?
WTI też wczoraj na samym szczycie złapany ale nie podoba mi się to co teraz robią. To wygląda jakby chcieli się wrócić i testować 50

Tylko że ich boli ten poziom 9780 .
Jak sądzicie pociągną w dół czy nawracają ?
WTI też wczoraj na samym szczycie złapany ale nie podoba mi się to co teraz robią. To wygląda jakby chcieli się wrócić i testować 50

Ja juz w małym longu na ropie ( już na BE )....co prawda zabrakło mi pare pipsów do idealnego pulbacka ,ale zrobiła sie formacja PA na m5 na wzrosty. Niemniej troche za szybko jak na mój gust jak by już stad wystartowali.
Z drugiej strony edek mógł pociągnąć rope, jak gadał Dudley że z tymi stopami w USA to nie takie hop - siup jednak
Z drugiej strony edek mógł pociągnąć rope, jak gadał Dudley że z tymi stopami w USA to nie takie hop - siup jednak

Ostatnio zmieniony 19 maja 2016, 18:01 przez shogomad, łącznie zmieniany 2 razy.
U mnie na godzinnym EDku L po 1.12:
tak jak pisałeś, Ty zarabiasz na ropie, ja na usd/cad z tym, że kilka razy otwierałem i zamykałem skubiąc drobne ale teraz jadę grubiej. Jak długo , tego nie wiem bo gram dt.shogomad pisze:Ja juz w małym longu na ropie ( już na BE )....co prawda zabrakło mi pare pipsów do idealnego pulbacka ,ale zrobiła sie formacja PA na m5 na wzrosty. Niemniej troche za szybko jak na mój gust jak by już stad wystartowali.

nie wchodzi wykres o dziwo ale będę próbował to wrzucę usd/cad
Ropa w ciekawej sytuacji. Poziom 46.80 teraz jest mocnym wsparciem. Jego utrzymanie to możliwy test nie tylko 50-52 ale nawet 58. Zejście poniżej 46.8 może dać fałszywe wybicie z kanału spadkowego i przyspieszyć spadku w kierunku minimów.