IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

rotary
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: rotary »

Jaki Ziobro? Moi prawnicy działają przez organy ścigania przestępców na Cyprze. Nawet jeżeli miałoby to trwać dłużej, to przynajmniej masz pewność, że odzyskasz pieniądze. Z założonymi rękoma to możesz sobie co najwyżej popisać na forum...

Iron tylko liczy na to, że ludzie będą żyli nadzieją na wypłatę i nic nie będą robili w kierunku odzyskania pieniędzy. Nikomu nie wypłacą sami z siebie, znam ludzi którzy czekają już 15 miesięcy i nic. To zgraja, a bez prawnego nacisku to zapomnij że coś ci oddadzą.

jackub pisze:W Polsce gdzie proces o skradzionego batonika trwa dwa lata i przy niebywałej aktywności politycznej prokuratury jak i jej skuteczności niewątpliwie rada jedyna i znakomita.
Juz widzę jak Ziobro zajmuje majątek tego faceta z medalionem....

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

rotary pisze:Jaki Ziobro? Moi prawnicy działają przez organy ścigania przestępców na Cyprze. Nawet jeżeli miałoby to trwać dłużej, to przynajmniej masz pewność, że odzyskasz pieniądze. Z założonymi rękoma to możesz sobie co najwyżej popisać na forum...

Iron tylko liczy na to, że ludzie będą żyli nadzieją na wypłatę i nic nie będą robili w kierunku odzyskania pieniędzy. Nikomu nie wypłacą sami z siebie, znam ludzi którzy czekają już 15 miesięcy i nic. To zgraja, a bez prawnego nacisku to zapomnij że coś ci oddadzą.

jackub pisze:W Polsce gdzie proces o skradzionego batonika trwa dwa lata i przy niebywałej aktywności politycznej prokuratury jak i jej skuteczności niewątpliwie rada jedyna i znakomita.
Juz widzę jak Ziobro zajmuje majątek tego faceta z medalionem....
Twoi prawnicy.... może i tak, ale moi prawnicy raczej nie... każdy ma swój przypadek, każdy ma rózne możliwości....
nie mam zamiaru wydać więcej niz straciłem i marnować zdrowie czas i energię na odzyskanie czegośc za co zapłacę więcej niż straciłem.
Jak bym utopił milion i drugi ciagle miał na koncie to bym też zawalczył, jak utopiłem kilka tys USD i nie mam na prawników to deklaruję że z tego powodu nie mam zamiaru się powiesić.... punkt widzenia zawsze zależy od punku siedzenia... prawda?

rotary
Stały bywalec
Stały bywalec

Zgadzam się, z tym że ja zapłaciłem 6,15 % kwoty którą miałem do odzyskania, czy to dużo ? A i tak będę dochodził od Irona zwrotu tych kosztów.

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

rotary pisze:Zgadzam się, z tym że ja zapłaciłem 6,15 % kwoty którą miałem do odzyskania, czy to dużo ? A i tak będę dochodził od Irona zwrotu tych kosztów.
Czyli kwota musiała by znacząca, życzę Ci powowdzenia w walce z "facetem z medalionem"....
Screenshot_1.png

Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

znalazłem taki numer telefonu do Mareczka: 357 2 5027000

Nie wiem czy aktualny ale może ktoś chciałby potrollować? :V

https://www.youtube.com/watch?v=ZomwVcGt0LE

sallesman
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sallesman »

Dziś w sprawie mojej wypłaty odezwal sie konsultant.. zaproponowal anulowanie poprzedniej wpłaty i zlożenie ponownej dyspozycji na 1/2 kwoty pierwotnej.. Co by nie mówić coś drgnęło .... :mrgreen:

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

sallesman pisze:Dziś w sprawie mojej wypłaty odezwal sie konsultant.. zaproponowal anulowanie poprzedniej wpłaty i zlożenie ponownej dyspozycji na 1/2 kwoty pierwotnej.. Co by nie mówić coś drgnęło .... :mrgreen:

W jakim sensie drgnęło? Masz już jakieś pieniądze na koncie?

sallesman
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sallesman »

Drgnęło .. w sensie że Iron negocjuje wypłaty .. heheh .. dziadostwo że mózg się lasuje :!:

Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

negocjuje albo po prostu gra na zwłokę, bo jest nowy... :P

rotary
Stały bywalec
Stały bywalec

Kolego, mogę się założyć, że jesteś podstawiony. Scenariusz będzie taki: napiszesz, że zgodziłeś się i anulowałeś wypłatę. Złożyłeś na połowę. Dostałeś pieniądze po kilku dniach. Napiszesz - wszyscy tak róbcie !!!

A w tym czasie przerwie się bieg zwłoki i prokurator będzie miał problem, bo co powie w sądzie ? A poza Tobą nikt od Irona pieniędzy nie dostanie.

sallesman pisze:Drgnęło .. w sensie że Iron negocjuje wypłaty .. heheh .. dziadostwo że mózg się lasuje :!:

ODPOWIEDZ