Piszesz brednie kolego. Nie ma setupów na 100%. I nawet nie mam zamiaru o tym dyskutowaćfx-technik pisze:To jest cały system i tyle mi wystarcza dniówki:Jest impuls, jest opór, który staje się wsparciem,
Trade ma prawie 100% szans sukcesu.

Piszesz brednie kolego. Nie ma setupów na 100%. I nawet nie mam zamiaru o tym dyskutowaćfx-technik pisze:To jest cały system i tyle mi wystarcza dniówki:Jest impuls, jest opór, który staje się wsparciem,
Trade ma prawie 100% szans sukcesu.
No nie, 100% nie ma, ale jest prawie 100%.Cblondyn pisze:Piszesz brednie kolego. Nie ma setupów na 100%. I nawet nie mam zamiaru o tym dyskutowaćfx-technik pisze:To jest cały system i tyle mi wystarcza dniówki:Jest impuls, jest opór, który staje się wsparciem,
Trade ma prawie 100% szans sukcesu.. Bo większość wie, że mam racje.
Pisałem o głupocie, nie w sensie kierunku, tylko w sensie metody.karnak pisze:Okazuje się, że jednak nie taki głupi ten co brał dzisiaj L na DAXa - tak to jest z wróżeniem!
Na pewno nie jest to takie proste, jak piszesz, gdyby było to byliby sami zarobieni.fx-technik pisze:Pisałem o głupocie, nie w sensie kierunku, tylko w sensie metody.karnak pisze:Okazuje się, że jednak nie taki głupi ten co brał dzisiaj L na DAXa - tak to jest z wróżeniem!
Long można było brać bez wróżenia i bez hiper agresywnego ładowania się, bo a nuż się uda!
Konsola musi być, i potem rynek musi nam sam pokazać kierunek.
Reszta to głupota!
Nie, rzecz w tym, że tylko nieliczni dochodzą do prostoty.karnak pisze:Na pewno nie jest to takie proste, jak piszesz, gdyby było to byliby sami zarobieni.fx-technik pisze:Pisałem o głupocie, nie w sensie kierunku, tylko w sensie metody.karnak pisze:Okazuje się, że jednak nie taki głupi ten co brał dzisiaj L na DAXa - tak to jest z wróżeniem!
Long można było brać bez wróżenia i bez hiper agresywnego ładowania się, bo a nuż się uda!
Konsola musi być, i potem rynek musi nam sam pokazać kierunek.
Reszta to głupota!