ajron pisze:Dzis typowy dzien na zajmowanie pozycji.
Dokładnie, ja zająłem pozycje modlitewną, i modle się żeby Dax nie spadł poniżej 10000 a skoczył powyzej 10100

ajron pisze:Dzis typowy dzien na zajmowanie pozycji.
dzisiaj to już nie wiele się tutaj zadzieje , ale jutro .... kto wieAurelius1987 pisze:ajron pisze:Dzis typowy dzien na zajmowanie pozycji.
Dokładnie, ja zająłem pozycje modlitewną, i modle się żeby Dax nie spadł poniżej 10000 a skoczył powyzej 10100
sp zbliża się do kluczowego oporu - 2075-2083. jak przebije to marsz w górę może być spory na indeksachAurelius1987 pisze:ajron pisze:Dzis typowy dzien na zajmowanie pozycji.
z ciąży przy odpowiednim setupie może być 500+ ... a z tego, ewentualnie jakaś ciekawa choroba wenerycznaBemowo1 pisze:to zakończy się ciążąpedro pisze:
też tam miałem długą, ale pozwoliłem sobie na 30 pips straty, i straciłem.. ale jak wszystko dobrze pojdzie, to jeszcze dziś to odrobię i zakończę dzień na +
matka wie, że bez SL pykasz? ; )...
Obstawiam wyjście i wejścieAurelius1987 pisze:Nawet ładnie wraca zeby nie zapeszyc juz polowa drogi, jak by nie to ze kapitału zabrałko i mi pozycje najwiekszą wywaliło samo to nie bylo by takiej tragedi, chociaz juz nie jest zle i zastanawiam sie czy wyjść przed 22 i wejsc z rana czy trzymać, osatstnie dni pokazały że ładnie się otwierało z dość sporą luką na+
PipsKong pisze:dzisiaj to już nie wiele się tutaj zadzieje , ale jutro .... kto wieAurelius1987 pisze:ajron pisze:Dzis typowy dzien na zajmowanie pozycji.
Jakis MM by sie przydal i SL oczywiscie, jak moi przedmówcy juz pisali. najprostszy MM to 0,01 lota przy kapitale 100 dol, 0,05 lota przy 1000 dol, 0,5 przy 10000 a 2 loty przy 100000(dla wszystkich pozycji), dalej to juz risk na jedna transakcje w zaleznosci od skutecznosci systemu okolo 0,5 % kapitalu na jedna strate(i to jest dosc agresywny MM). Ale i tak nawet najplepszy MM nie pomoze gdy "system" nie ma opcji zamknij stratna pozycjeAurelius1987 pisze:I wytrzepali takich leszczy jak ja z miesiecznego zysku