Oj tam, oj tam, na żartach się nie znasz?majkel79 pisze:już kiedyś tak pisałeś o sky is limitkarnak pisze:S&P pokonał ostatni opór i teraz przed nim sky is limit.i lipa

Oj tam, oj tam, na żartach się nie znasz?majkel79 pisze:już kiedyś tak pisałeś o sky is limitkarnak pisze:S&P pokonał ostatni opór i teraz przed nim sky is limit.i lipa
staram się, fajny chłop jesteś ale po co kłody początkującymkarnak pisze:Oj tam, oj tam, na żartach się nie znasz?majkel79 pisze:już kiedyś tak pisałeś o sky is limitkarnak pisze:S&P pokonał ostatni opór i teraz przed nim sky is limit.i lipa
![]()
karnak pisze:Musiałby się chyba zdarzyć cud, aby tak mocne wsparcie na dolarowej złotówce puściło:
To jest obraz wskażnika i nie potrafię Ci odpowiedzieć na tą chwilę, jakiej to odpowiada wartości wykresu usdpln.Kanecione pisze:karnak pisze:Musiałby się chyba zdarzyć cud, aby tak mocne wsparcie na dolarowej złotówce puściło:
Albo jestem ślepy albo jakiś tam le jakiego poziomu to jest wsparcie??:)bo mnie to bardzo interesuje czekam na zapakowanie się w usd/pln...licze na 3,67...jeszcze przed ratingiem ale czy jest to mozliwe???:)
nie cud - po prostu zużycie materiałukarnak pisze:Musiałby się chyba zdarzyć cud, aby tak mocne wsparcie na dolarowej złotówce puściło:
To jest obraz wskażnika i nie potrafię Ci odpowiedzieć na tą chwilę, jakiej to odpowiada wartości wykresu usdpln.Kanecione pisze:Albo jestem ślepy albo jakiś tam le jakiego poziomu to jest wsparcie??:)bo mnie to bardzo interesuje czekam na zapakowanie się w usd/pln...licze na 3,67...jeszcze przed ratingiem ale czy jest to mozliwe???:)