HFT Brokers - nowy polski broker

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Re: HFT Brokers - nowy polski broker

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

I co z tego? Pożyczek nie wolno zaciągać? Pożyczek nie wolno dawać?

Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

Oczywiście, że wolno. Po prostu niektórzy zadają sobie pytanie po co? Sam jestem ciekaw i wstawiłem to licząc na to, że dowiem się czegoś ciekawego w odpowiedzi.

@Raposo: dotyczy zarówno HFT group (pożyczkodawca) jak i HFT DM (pożyczkobiorca).

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

raposo pisze:Tym bardziej, że news de facto dotyczy HFT Group, a nie HFT Brokers DM.
Tu się chyba akurat mylisz. HFT Group pożyczyła swojej spółce zależnej. Nie podają jakiej, ale można strzelać, że chodzi o HFT DM. Cytat : "HFTGROUP: Zawarcie umowy pożyczki ze spółką zależną od Emitenta".
Czyżby HFT DM tyle kasy wydał na te bonusy ? W takim razie sorka, że i ja się przyczyniłem do tych kłopotów :) . Obiecuję, że wiecej tego nie zrobię :D .

BTW. Jakby co to kilka stron wcześniej było kilku chętnych ( w tym i ja) aby odkupić HFT DM. Zrobimy ściepę i zbierzemy te pół bańki.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

No jeśli tak to wtedy moglibyśmy mieć Nawi FX DM i zgłaszam swoją skromną kandydaturę na prezesa :P.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

raposo pisze:No jeśli tak to wtedy moglibyśmy mieć Nawi FX DM i zgłaszam swoją skromną kandydaturę na prezesa :P.
Hehe. Coś podejrzewam, że chciałbyś też być większościowym udziałowcem. Możesz zostać prezesem. Ja zadowolę się skromną pensją członka zarządu :P
Trust no bit**es.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

MarioDM pisze:
raposo pisze:No jeśli tak to wtedy moglibyśmy mieć Nawi FX DM i zgłaszam swoją skromną kandydaturę na prezesa :P.
Hehe. Coś podejrzewam, że chciałbyś też być większościowym udziałowcem. Możesz zostać prezesem. Ja zadowolę się skromną pensją członka zarządu :P
To by było tylko z korzyścią dla firmy... :D :twisted: ambitna natura, rozumiesz ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Dosłownie przed chwilą dostałem info na maila, że HFT uruchamia serwis informacyjny, bez logowania. Bardzo dobrze i godne pochwały. Już wcześniej HFT powinien to zrobić bo z tego serwisu po logowaniu to pewnie mało kto korzystał (ja nie).
W komentarzu na temat brazylijskiego reala jest opcja : "sprawdź notowania bezpośrednio na platformie". Ciekawa sprawa, ale chyba Reala nie ma w ofercie HFT. Czyżbym o czymś nie wiedział ?
Trust no bit**es.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nie ma ale kto wie, może kiedyś ;). zresztą w serwisie informacyjnym chodzi głownie o to żeby przekazywać informacje ... ;) czasem ludzie pytają na forum o egzotyki i nie ma ich gdzie odesłać poza bloombergiem czy reutersem...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

raposo pisze:Nie ma ale kto wie, może kiedyś ;).
Rozumiem, że wtedy, gdy znajdziemy się w zarządzie ? :D
Trust no bit**es.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

To się nazywa broker dzisiaj dostałam magazyn FX MAG i na pierwszej stronie info o miesięcznych obrotach na poziomie 4 mld usd generowanych przez klientów. Bravo!

ODPOWIEDZ