To nie jedyne niespodzianki, jakie cię ominęły.PipsKong pisze: 2 tygodnie mnie nie ma a ten milion postów nabił
A na temat, to WTI idzie do góry.
$50 w zasięgu.
To nie jedyne niespodzianki, jakie cię ominęły.PipsKong pisze: 2 tygodnie mnie nie ma a ten milion postów nabił
Tankuj w Egipcie, po 1 zł / L.eliroPL pisze:to nie dobrze bo mi się tankowanie duże szykuje!
-- Dodano: 12 kwie 2016, 17:30 --Sumo pisze:Witam
Na USD/CAD można próbować L z ciasnym SL
No poleciało ostrofx-technik pisze:Tankuj w Egipcie, po 1 zł / L.eliroPL pisze:to nie dobrze bo mi się tankowanie duże szykuje!
-- Dodano: 12 kwie 2016, 17:25 --
Z kreskami:
Jak co się stało, ropa poszła w górę po wstępnych rozmowach ruskich i arabusów w sprawie zamrożenia cen ropy.leechang pisze:No poleciało ostrofx-technik pisze:Tankuj w Egipcie, po 1 zł / L.eliroPL pisze:to nie dobrze bo mi się tankowanie duże szykuje!
Z kreskami:Ciekawe co tam się stało na tym kanadyjczyku. Ja w porę longa zamknąłem.
A niby co się miało stać?leechang pisze:No poleciało ostrofx-technik pisze:Tankuj w Egipcie, po 1 zł / L.eliroPL pisze:to nie dobrze bo mi się tankowanie duże szykuje!
Z kreskami:Ciekawe co tam się stało na tym kanadyjczyku. Ja w porę longa zamknąłem.
Do 1.09 jeszcze daleko. Moze cos z 1.26.leechang pisze:To wsparcie zostało osiągnięte już widzę. Myślę, że powinna być korekta. No oczywiście, że cena spada ale korekty były dosyć spore.
Może i macie racje. Nie patrzyłem na to w takiej perspektywie. Szukałem bliższych wsparć. Co nie zmienia oczywiście faktu, że korekta będzie dosyć mocno według mnie jak miało to miejsce.Caldeborn pisze:Do 1.09 jeszcze daleko. Moze cos z 1.26.leechang pisze:To wsparcie zostało osiągnięte już widzę. Myślę, że powinna być korekta. No oczywiście, że cena spada ale korekty były dosyć spore.