MT4 domyślne kolory wykresów
MT4 domyślne kolory wykresów
Obecnie mam tak ze nowy wykres otwiera mi się z zielonymi słupkami, siatką itp. Czy da się zrobić zeby domyślnie otwierały się w moich ustalonych kolorach, ze świeczkami itp ?
Re: MT4 domyślne kolory wykresów
Zapisz swój ustawiony wykres, jego szablon, jako default.tpl
Zapisane, ale jak otwieram nowy wykres (taki którego wcześniej nie używałem) to i tak jest domyślnie na słupkach, z siatką i na zielono
Czyli coś zrobiłeś źle. Jesteś pewny że plik default.tlp został zapisany w folderze templates ? I że nie zapisałeś go jako default.tpl.tpl ?
Kurde, zapisałem jako wlasny.tpl
Teraz jest OK. Dzięki kolego! Tyle czasu się z tym męczyłem 

A czy ktoś może wie czy da się ustawić domyślne kolory dla wykresów w testerze strategii?
Normalnie mam ustawione biało czarne i zapisane jako default, więc normalne wykresy otwierają mi się jako biało-czarne, ale jak testuję strategię i chcę zobaczyć na wykresie wynik testu to zawsze otwiera się wykres czarno-zielony
Normalnie mam ustawione biało czarne i zapisane jako default, więc normalne wykresy otwierają mi się jako biało-czarne, ale jak testuję strategię i chcę zobaczyć na wykresie wynik testu to zawsze otwiera się wykres czarno-zielony

Zapisz szablon o nazwie "tester"jaros21 pisze:A czy ktoś może wie czy da się ustawić domyślne kolory dla wykresów w testerze strategii?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dzięki raposo, a ja się tyle męczyłem z tymi wykresami 

-
- Maniak
Raposo you made my day!
nie sadzilem, że to takie proste.
irmentruda pisze:Raposo you made my day!

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu