edek m 30
2 próby zejścia poniżej taśmy zakończyły się niepowodzeniem, 3 próba już powinna zwalić kurs.
Trwałe zejście poniżej wskazanego poziomu powinno uruchomić większy ruch na południe
H4 tu brakuje 5 fali impulsu
DayTrading: Czwartek 07.04.2016
Re: DayTrading: Czwartek 07.04.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cugan siedzisz na walutach do pln ?
Według mnie Edek pójdzie na północ. Wsparcie, które rozciąga się na ok 1,1330 było testowane już 4 razy. Myślę, że konsolidacja, którą tutaj widzimy jednak wystrzeli do góry. Łamiąc bariere 1,15.Bemowo1 pisze:edek m 30
2 próby zejścia poniżej taśmy zakończyły się niepowodzeniem, 3 próba już powinna zwalić kurs.
Trwałe zejście poniżej wskazanego poziomu powinno uruchomić większy ruch na południe

To tylko gra Kotku, to tylko gra...
ładnie dzisiaj wariat zwrócił uwagę na rgr na us500, wszedłem i ładnie ciągnie 

- fx-technik
- Fanatyk
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
fx-technik pisze:
z tego co widzę to w s na edku, ale nie do końca rozumiem twoje kreski, możesz mi to objaśnić?
UP wskazane, ale to tylko moje życzenieleechang pisze:Według mnie Edek pójdzie na północ. Wsparcie, które rozciąga się na ok 1,1330 było testowane już 4 razy. Myślę, że konsolidacja, którą tutaj widzimy jednak wystrzeli do góry. Łamiąc bariere 1,15.Bemowo1 pisze:edek m 30
Jutro piątek, więc może się dziać na koniec tygodnia
-- Dodano: 07 kwie 2016, 22:46 --
raczej chodzi o konsolę, z której powinno nastąpić wybicieArnoldK pisze:fx-technik pisze:
z tego co widzę to w s na edku, ale nie do końca rozumiem twoje kreski, możesz mi to objaśnić?
ropa 20 dni do decyzji z posiedzenia, które oleje iran a reszta i tak zepnie majtki i nie popuści więcej ropy zatem - rynek już stoi w decyzji o ograniczeniu i niżej go nie zobaczymy?
po co czekać skoro już wcześniej można to windować i nie brać leszczy na pokład windowania ceny
te 6-10mln baryłek co iran pompuje rozłożą sobie pomiędzy sobą a resztę sprzedadzą przyzwoicie
iran musi mieć kasę aby rosji zapłacić za te 20 elektroni atomowych
EDek: H4 i D1 impulsy wzrostowe i korekty impulsów a na tygodniowym górne ograniczenie konsoli i aż się prosi o zjazd
ewentualnie to co teraz jest grane od kwietnia to ubijanie i zbiórka przed solidnym odpałem na północ co za bardzo nie pasuje w kontekście jena
jak dolar się umocni to pomoże jenowi a to teraz temat nr jeden aby coś z tym zrobić
po co czekać skoro już wcześniej można to windować i nie brać leszczy na pokład windowania ceny
te 6-10mln baryłek co iran pompuje rozłożą sobie pomiędzy sobą a resztę sprzedadzą przyzwoicie
iran musi mieć kasę aby rosji zapłacić za te 20 elektroni atomowych
EDek: H4 i D1 impulsy wzrostowe i korekty impulsów a na tygodniowym górne ograniczenie konsoli i aż się prosi o zjazd
ewentualnie to co teraz jest grane od kwietnia to ubijanie i zbiórka przed solidnym odpałem na północ co za bardzo nie pasuje w kontekście jena
jak dolar się umocni to pomoże jenowi a to teraz temat nr jeden aby coś z tym zrobić
- fx-technik
- Fanatyk
O konsolę też, w większym aspekcie.Bemowo1 pisze:raczej chodzi o konsolę, z której powinno nastąpić wybicieArnoldK pisze:z tego co widzę to w s na edku, ale nie do końca rozumiem twoje kreski, możesz mi to objaśnić?fx-technik pisze:EURUSDH1.png
Ale na krótszą metę jest ok 38 pips w S do wzięcia.
PS. To nie kreski trzeba rozumieć, tylko wykres trzeba rozumieć!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !