za to wig dołuje za innymikarnak pisze:Gro się już ustawiło pod spadek - korektę EDka, a tu prima aprilis i znowu głosowanie forumowe może być nie trafione.
DayTrading: Piątek 01.04.2016
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 01.04.2016
A gdzie jest Dadas?
Dadas wracaj!
Powinienem wyjsc z tej głupiej hedgujacej s-ki, a nie bardzo wiem jaki jest najbardziej prawdopodobny zasięg miarkowej l-ki...
Dadas wracaj!
Powinienem wyjsc z tej głupiej hedgujacej s-ki, a nie bardzo wiem jaki jest najbardziej prawdopodobny zasięg miarkowej l-ki...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Myślę, że wyjdziesz po 14:30jkar pisze:A gdzie jest Dadas?
Dadas wracaj!
The only way is up
zrobi korektę - ale wpierw lower high i ubieranie w eLki.karnak pisze:Gro się już ustawiło pod spadek - korektę EDka, a tu prima aprilis i znowu głosowanie forumowe może być nie trafione.
aczkolwiek ja i tak nie polecam grania korekty. Trend is UP na ED i wyczekać na setup pro-wzrostowy. Choć może to być za tydzień dopiero kto wie?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- św. Franciszek
- Stały bywalec

hej, czy ktoś wie gdzie mógłbym znaleźć dane na temat rozpiętości jednej świeczki na niższych interwałach m15, m30, h1 ? chodzi o dokładne dane dla ostatnich 10-20 świeczek
ja ustawilem sie pod spadki na zlocie, w sumie edek tak jak mowicie gotowy do korekty, a zloto wydaje sie najslabsze, ale zobaczymy w koncu prima aprilis, moze zrobia na edku w ulamku sekundy, 30p w dol a potem kolejne 100 do gory..., a dadas moze odsypia ile mozna jechac na maxa, moze nastawil sobie chociaz budzik na dane, nie wiem o co ci chodzi franciszku, przeciez jest sporo serwisow, najezdzasz na swieczke i masz podane haj i low http://www.fxstreet.com/rates-charts/advanced-charts/
- św. Franciszek
- Stały bywalec

no tak, ale potrzebuje juz gotowe dane, bo średnio chce mi sie spisywac kazda swieczke 
dane masz w plikach textowych w bossie, wgraj sobie do mt4 i tyle http://bossafx.pl/fx/notowania/pliki-z-danymi/
kabel może kończyć korektę, a jest szybszy niż edek.... + sytuacja na eur/gbp...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no wlasnie, ale jesli okaze sie ze to jest abc, tak jak to zaznaczyles to moze byc wystrzal do gory