DayTrading: Wtorek 29.03.2016
Re: DayTrading: Wtorek 29.03.2016
tu jeszcze raz ropa dla "prajsakszynowców"

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I znów M1, ale kanał....
Aby więcej zarobić, musisz się więcej nauczyć
YEAZ i Nowy....Dadas co kilka dni tłumaczy w DT o co chodzi w jego rysunkach i miarkach. Widziałem to juz tutaj kilka razy i sam sie jego miarkami bawie. Może zaproponujcie mu ,żeby zrobił oddzielny temat gdzie wszystko wyjaśni bo pisanie tego samego co 2-3 dni jest troche bez sensu imho.
pruboje zrozumiec system bo jestem go ciekaw stad moje pytania. Nie chcecie o nim mowic i zamiescic chocby krutkiego opisu czegokolwiek to ok.shogomad pisze:YEAZ i Nowy....Dadas co kilka dni tłumaczy w DT o co chodzi w jego rysunkach i miarkach. Widziałem to juz tutaj kilka razy i sam sie jego miarkami bawie. Może zaproponujcie mu ,żeby zrobił oddzielny temat gdzie wszystko wyjaśni bo pisanie tego samego co 2-3 dni jest troche bez sensu imho.
okolice 1.119 potencjalne wsparcie
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
napewno Dadas wszystko chętnie wytłumaczy bo tak robił do teraz. Jest offline z tego co widze w tej chwili. Po prostu to taki pomysł ,żeby to zrobił tutaj w dziale ze strategiami bo w DT to ucieka.Nowy500 pisze:pruboje zrozumiec system bo jestem go ciekaw stad moje pytania. Nie chcecie o nim mowic i zamiescic chocby krutkiego opisu czegokolwiek to ok.shogomad pisze:YEAZ i Nowy....Dadas co kilka dni tłumaczy w DT o co chodzi w jego rysunkach i miarkach. Widziałem to juz tutaj kilka razy i sam sie jego miarkami bawie. Może zaproponujcie mu ,żeby zrobił oddzielny temat gdzie wszystko wyjaśni bo pisanie tego samego co 2-3 dni jest troche bez sensu imho.
okolice 1.119 potencjalne wsparcie
- fx-technik
- Fanatyk
-- Dodano: 29 mar 2016, 16:59 --
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
patrzyłem - zmiana trendu inicjowana była podobnymi układamiTomasz196407 pisze: Patrzyłeś miesieczny eu?
EU miesięczny
- fx-technik
- Fanatyk
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
-
- Fanatyk
S.Bemowo1 pisze:patrzyłem - zmiana trendu inicjowana była podobnymi układamiTomasz196407 pisze: Patrzyłeś miesieczny eu?
EU miesięczny

daleki jestem i daleko mi do głębokich dysput, nt jego figur(EU), zrobi co zrobi
dla tego kończe dyspute

niech moc fx bedzie z nami
Korzystał ktoś z forex signum?