DayTrading: Czwartek 24.03.2016
Re: DayTrading: Czwartek 24.03.2016
Własnie zmieniłem zdanie na ropie . Po zamknieciu 5 minutowego szorta otworzyłem l.Polecam wziac pod rozwagę ...
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
A ropa coś nie chce na dół ...
"Logika zaprowadzi cię z punktu A do punktu B, wyobraźnia zaprowadzi cię wszędzie"
- fx-technik
- Fanatyk
Nie za późno?jkar pisze:Własnie zmieniłem zdanie na ropie . Po zamknieciu 5 minutowego szorta otworzyłem l.Polecam wziac pod rozwagę ...
Toż niedługo zamykają magazyn i święta!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Hmmm...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Panowie, jest sens daytradować jutro na eurusd? Nie pamiętam jak było rok temu w wielki piątek. Będzie ruch?
- fx-technik
- Fanatyk
U Niemców już święto.KrostosWW pisze:Panowie, jest sens daytradować jutro na eurusd? Nie pamiętam jak było rok temu w wielki piątek. Będzie ruch?
U Szwajcarów święto.
U Anglików święto.
W Kanadzie święto.
AUD i NZD święto.
Jak chcesz się przepychać na 30-to pipsowym zasięgu dziennym, jak dobrze pójdzie...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
dokładnie...lepiej zrobić sobie 4 dni wolnego od fx...jutro weekend i poniedziałek. Przejrzeć forum na spokojnie, poczyścić wykres ze starych poziomów, odpocząć, wyciszyć umysł, pobyć z rodziną. Załątwimy ich we wszystkich we wtorek, znów....