Daytrading system M1 - M5
Re: Daytrading system M1 - M5
Taki ruch złapałem.... początkowy 10 pipsów SL i wyrobiło, choć było blisko ... dla lubiących R:R wyszło prawie 14
Bardzo udany trejd. RR marzeniejackub pisze:Taki ruch złapałem.... początkowy 10 pipsów SL i wyrobiło, choć było blisko ... dla lubiących R:R wyszło prawie 14

Wiesz, myślę sobie że fart jest nierozłącznym elementem tradinguCblondyn pisze:Bardzo udany trejd. RR marzeniejackub pisze:Taki ruch złapałem.... początkowy 10 pipsów SL i wyrobiło, choć było blisko ... dla lubiących R:R wyszło prawie 14. Dużo "pomógł" zamach w Brukseli.

z drugiej strony został zamknięty na ustawionym wcześniej TP ...
Nie no, piękny swing, brawo
Tak z ciekawości, to nie przestawiasz w ogóle sl na break even? Czy tylko w tym konkretnym wypadku dałeś temu tak popracować?

Tak z ciekawości, to nie przestawiasz w ogóle sl na break even? Czy tylko w tym konkretnym wypadku dałeś temu tak popracować?
No przecież jest przestawiony na be+ coś tam.Patryś pisze:Nie no, piękny swing, brawo![]()
Przestawiłem na BE + coś małego jak szedłem spać .....
Przypuszczałem że kabel tam zawędruje, ale nie przypuszczałem że od razu następnego dnia, jak mówił wcześniej Cblondyn , wypadki w Brukseli przyspieszyły tę akcje znacząco...
Ten trade wyszedł, ale inne tego dnia umoczyłem ... żeby nie wpadać w euforię.....
Przypuszczałem że kabel tam zawędruje, ale nie przypuszczałem że od razu następnego dnia, jak mówił wcześniej Cblondyn , wypadki w Brukseli przyspieszyły tę akcje znacząco...
Ten trade wyszedł, ale inne tego dnia umoczyłem ... żeby nie wpadać w euforię.....
-
- Maniak
Stąd ta trupia czaszka na dole po prawej.Cblondyn pisze:Bardzo udany trejd. RR marzeniejackub pisze:Taki ruch złapałem.... początkowy 10 pipsów SL i wyrobiło, choć było blisko ... dla lubiących R:R wyszło prawie 14. Dużo "pomógł" zamach w Brukseli.
Mnie niestety nie "pomogł" tylko wyczyscił stopa na audjpy.
Czaszka jest znakiem firmowym TRO ... używam kilku pomagajek z arsenału jego bezpłatnych wskaźnikow..irmentruda pisze:Stąd ta trupia czaszka na dole po prawej.Cblondyn pisze:Bardzo udany trejd. RR marzeniejackub pisze:Taki ruch złapałem.... początkowy 10 pipsów SL i wyrobiło, choć było blisko ... dla lubiących R:R wyszło prawie 14. Dużo "pomógł" zamach w Brukseli.
Mnie niestety nie "pomogł" tylko wyczyscił stopa na audjpy.
Bardzo lubie wskaźnik TRO_HL5 pokazujący m/in wczorajsze High i Low oraz obecne, bieżące HIGH i LOW, czy TRO_BIAS_EZ, SweetSpots, czy $_TRO_Time ... takie tam nie zaśmiecające wykres pomagajki
Pękły bidy na 1250 (złoto).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Maniak
Tak mi przypomniało się. Pablo, koszty transakcyjne nie zjadły Ci zysku na tym goldzie?Pablo90 pisze:Im mniejszy interwał, na którym gracie tym mniej pieniędzy zarobicie (o ile w ogóle). Przy graniu na M1/M5 koszty transakcyjne będą zjadać cały zysk. Naprawdę nie rozumiem co ludzie widzą w niskich TF'ach, chyba wynika to z nudy albo nieustającej chęci tracenia pieniędzy. Zainteresujcie się grą na interwałach H4 wzwyż, bo tam są pieniądze, wynikające głównie z grania w zgodzie z trendem długoterminowych. Wszystkie dzienniki na forum, które zakładały granie na niskich interwałach i wyrabianie po kilkanaście, kilkadziesiąt procent miesięcznie kończyły się totalną klapą.
Ale trejd bardzo ładny.
Pozdrawiam