Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brokerów

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brok

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

PokrzywdzeniNaForex pisze::569: Uwaga ! Bardzo ważne !

Nasze źródło w Domu Makelrskim mBanku informuje, że właśnie złożone zostały w Sądzie Okręgowym w Warszawie wielomilionowe pozwy przeciwko traderom o zapłate debetów z 15.01.2015 r.

Wszystkim osobom z debetami w DM mBanku zalecamy wzmożoną ostrożność i regularne sprawdzanie skrzynek pocztowych.

Odnośnie niektórych osób pozwy zostały skierowane na ich nieaktualne adresy zamieszkania tak, aby uzyskac nakazy zapłaty i wyroki zaoczne bez udziału pozwanych - w procedurze cywilnej brak odbioru przesyłki = uznanie całego roszczenia mBanku - RP państwo bezprawia !

Sprawdźcie awiza także pod innymi waszymi adresami, które kiedyś podawaliście mBankowi, bo za kilka tygodni moze byc po wszytkim tj. z waszych kont bankowych komornik ściągnie pieniądze, wasze domy i mieszkania zostaną obciążone hipoteką przymusową, a wasz majątek ruchomy zlicytowany.

Czy uważacie, że Paweł Kukiz ma rację nazywająć mBank - mGangiem podczas wystąpień sejmowych i demonstracji, które odbyły się w Warszawie?

Maskara :twisted: :twisted: :twisted:
No to niektórzy mogą mieć problem skoro nie mamy już Konstytucji :). Robi się ciekawie.

bolek_i_lolek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bolek_i_lolek »

Cblondyn pisze:
No to niektórzy mogą mieć problem skoro nie mamy już Konstytucji :). Robi się ciekawie.
Nie bardzo rozumiem... wiesz coś czego ja nie wiem? Kiedyś Cię ochroniła ta niby-konstytucja przed czymś? A może Trybunał Konstytucyjny Cię ochronił np. przed Platformowo-Obywatelską kradzieżą pieniędzy z OFE? Strażnicy demokracji sami w tym kraju teraz. Od razu mi lepiej.
A może chociaż KNF dobrze spełnia swoje obowiązki? Zastanów się nad tym. Państwo Polskie działa tylko teoretycznie - ten cytat jest niestety prawdą. I nie stało się to nagle po przejęciu władzy przez PiS - było tak duuuużo wcześniej.

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

bolek_i_lolek pisze:
Cblondyn pisze:
Nie bardzo rozumiem... wiesz coś czego ja nie wiem? Kiedyś Cię ochroniła ta niby-konstytucja przed czymś? A może Trybunał Konstytucyjny Cię ochronił np. przed Platformowo-Obywatelską kradzieżą pieniędzy z OFE? Strażnicy demokracji sami w tym kraju teraz. Od razu mi lepiej.
A może chociaż KNF dobrze spełnia swoje obowiązki? Zastanów się nad tym. Państwo Polskie działa tylko teoretycznie - ten cytat jest niestety prawdą. I nie stało się to nagle po przejęciu władzy przez PiS - było tak duuuużo wcześniej.
Panie Boże zdradzałem żonę, ale to nie jest grzech, zobacz jak Malinowski zdradzał swoją...!!!
Wniosek logiczny jaki można wysnuć z Twojej opowieści jest następujący.....
Konstytucja nas nie chroniła już wcześniej, ale i nie chroni jeszcze bardziej teraz, miała chronic a jak jest każdy widzi...
Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy partiami, co więcej nie widzę żadnej z nich broniącej mnie jako obywatela ....
Nie jestem tez teraz pewien co gorsze czy złodzieje czy nie kompetentni fanatycy,

bolek_i_lolek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bolek_i_lolek »

jackub pisze: Wniosek logiczny jaki można wysnuć z Twojej opowieści jest następujący.....
Konstytucja nas nie chroniła już wcześniej, ale i nie chroni jeszcze bardziej teraz, miała chronic a jak jest każdy widzi...
Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy partiami, co więcej nie widzę żadnej z nich broniącej mnie jako obywatela ....
Nie jestem tez teraz pewien co gorsze czy złodzieje czy nie kompetentni fanatycy,
Dokładnie, w punkt.

aldona.sss
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: aldona.sss »

Hej hej, i jak tam idą sprawy z mBanksterem ?

Słyszałam, ze jeden kolega juz dostal pozew na gruba kase - oczywiście wysłany pod stary adres zamieszkania, bo co tam :mrgreen:

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

aldona.sss pisze:Hej hej, i jak tam idą sprawy z mBanksterem ?

Słyszałam, ze jeden kolega juz dostal pozew na gruba kase - oczywiście wysłany pod stary adres zamieszkania, bo co tam :mrgreen:

Szkoda, że kolega Andy się nie odzywa już na forum. Mógłby co nie co powiedzieć o rekordowym pozwie.

pozawe
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: pozawe »

pamięta ktoś czy to wydarzenie był oznaczone na czerwono w kalendarzu forexfactory ?

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

ktoś pisał wcześniej, że tak.

maraton2
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: maraton2 »

Czy sąd wydał już jakiś wyrok w sprawie debetu?

Awatar użytkownika
PokrzywdzeniNaForex
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: PokrzywdzeniNaForex »

Uwaga Uwaga ! Sprawa SPAINA - zapraszamy do sądu.

Walka SPAINA z TMS Brokers trawa. SPAIN organizuje protest w Warszawie przed siedzibą TMS brokers i przed SĄDEM REJONOWYM DLA WARSZAWY MOKOTOWA.

Rozprawa odbędzie się 11 maja o 12:30 przy ul. Płockiej 9/11b s. 5B w Warszawie.

Zapraszamy jak najwięcej osób na widownię, zapraszamy media, osoby związane z branżą forex i oczywiście co najważniejsze samych traderów.

Ciekawe czy tym razem też pojawi się szczurek "Jasio" z TMSa który cichaczem wbija z notesikiem przez tylny korytarz sądu jak przestępca do sali rozpraw, żeby przypadkiem w "pape" nie dostać przed salą rozpraw od wzburzonego tłumu - Jasiu - wiemy, że nas czytasz. Nie bój się synku, nikt ci manta w sądzie nie spuści, najwyżej usłyszysz od nas co nieco. Zrobimy ci sympatyczną fotke i zostaniesz bohaterme memów internetowych razem z prezesem Niewiadomskim i Jakubem Stolarczykiem naszym pupilkiem mondralą :d

ODPOWIEDZ