Witam.
Tak krótko. Tygodniowa zabawa skończyła się na poziomie
-110 pips 
Trochę słabo ale składa się też na to fakt, że moment w którym zagrywa się pozycje schodzi się z tym że jestem w tym momencie w pracy. Musze to robić na szybko bo właśnie kończę. Później nie mogę prowadzić pozycji bo jestem pomiędzy pracą a sklepem, domem itp itd. Więc może to po prostu metoda nie dla mnie

Po przemyśleniu sprawy pomyślałem że potrzebuję innej metody najlepiej takiej która nie będzie absorbować mnie w czasie pracy (pracodawca mógłby nie być zadowolony

) Więc stwierdziłem, że najlepszym rozwiązaniem byłoby grać na świecach dziennych ale do tego był mi potrzebny jakiś inny system. Poszukałem trochę na ForexFactory co by tu przetestować i zdecydowałem się na
to ze zmianą że nie będę grał na H4 tylko na świecach dziennych. Jest to dla mnie idealna pora

To znowu tak w ramach informacyjnych
Pozdrawiam
EDIT: Ma ktoś może jakiś dobry skrypt który otwiera pozycję ustawiając SL i TP o podaną liczbę pipsów bo wpisywanie wartości w okienku MT4 jest strasznie irytujące

Kiedyś gdzieś widziałem taki panel co się wyświetlał na wykresie i tam były jakieś ciekawe opcje chociaż w sumie nie pamiętam czy tam to było.