ksftrade pytanie
- Janek Trader
- Pasjonat
Re: ksftrade pytanie
Mnie też ten ksftrade molastuje
telefonicznie

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Dziś zadzwonili do mnie ponownie.Gdy wspomniałem, że są wpisani na listę ostrzeżeń brytyjskiego KNF, to rozmówca stwierdził, że " nie ocenia się książki po okładce". Dodał, że powinienem najpierw spróbowac współpracy i wtedy oceniać. Środki są trzymane w polskim banku i mają gwarancje do 20 000 Euro.
Na pytanie o licencje usłyszałem, że mają licencję tajsek (fonetycznie). Czyli to może być TYSEC albo coś w tym stylu.
Oczywiście stanowczo odrzuciłem propozycjęwspółpracy , bo opinia brytyjskiego KNF jest dla mnie znacząca.
Na pytanie o licencje usłyszałem, że mają licencję tajsek (fonetycznie). Czyli to może być TYSEC albo coś w tym stylu.
Oczywiście stanowczo odrzuciłem propozycjęwspółpracy , bo opinia brytyjskiego KNF jest dla mnie znacząca.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
CySEC... Trzeba było zapytać o jej numer... Coraz ciekawsze wersje wtedy słyszę 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Nie wiem czy chodziło o CYSEC bo przecież oni są ... brytyjskim brokeremraposo pisze:CySEC... Trzeba było zapytać o jej numer... Coraz ciekawsze wersje wtedy słyszę

Tak przynajmniej twierdzili wcześniej. Teraz już do mnie nie zadzwonią. Nie ma szans

Trust no bit**es.
Zadzwonią, zadzwonią... Spokojnie
.
Dziś do mnie też dzwonili. Brytyjskim są, bo przecież siedziba główna na Anguilii...

Dziś do mnie też dzwonili. Brytyjskim są, bo przecież siedziba główna na Anguilii...
Anguilla – wyspa na Morzu Karaibskim w archipelagu Wysp Nawietrznych, terytorium zależne Wielkiej Brytanii.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Założę u nich konto pod warunkiem, że zapewnią mi znośne lokum na tej wyspieraposo pisze: Brytyjskim są, bo przecież siedziba główna na Anguilii...Anguilla – wyspa na Morzu Karaibskim w archipelagu Wysp Nawietrznych, terytorium zależne Wielkiej Brytanii.

Trust no bit**es.
UWAGA na KSFtrade - to oszuści i złodzieje, wpłaciłem do nich pieniądze, handlowałem, kiedy złożyłem dyspozycję wypłaty środków z konta zaczęły się problemy z realizacją wypłaty. NIE CHCĄ WYPŁACIĆ PIENIĘDZY Z KONTA!!!
jeśli ktoś ma podobny problem - napiszcie.
lester.martin@o2.pl
lester.martin@o2.pl
Eh współczuje. Skontaktuj się z Panem Bartoszem G. On z KSFTrade otrzymał pismo z pozwem zbiorowym. Firmę, KSF TRADE założył podobno jakiś gruzinLester pisze:UWAGA na KSFtrade - to oszuści i złodzieje, wpłaciłem do nich pieniądze, handlowałem, kiedy złożyłem dyspozycję wypłaty środków z konta zaczęły się problemy z realizacją wypłaty. NIE CHCĄ WYPŁACIĆ PIENIĘDZY Z KONTA!!!
lester.martin@o2.pl

KSF Trade są bardzo dobrzy w dojeniu swoich owieczek. Też byłem jedną z nich. Transfer pieniędzy możliwy tylko w jedną stronę, czyli do KSF. Chyba mają włączoną jakąś blokadę czy cóś.
Założyłem konto tylko, żeby odpowiedzieć.
To samo u mnie. Całe szczęście wpłaciłem niewielką kwotę "testową". Wszelkie zlecenia wypłaty środków są ignorowane.
Chociaż teraz powinienem chyba napisać "były" ignorowane bo na chwilę obecną strona główna co prawda działa, ale reszta już nie za bardzo (błędy, puste strony). Chyba zwijają/zwinęli interes.
Taki Amber Gold tylko o zasięgu globalnym. Musieli się nieźle obłowić.
To samo u mnie. Całe szczęście wpłaciłem niewielką kwotę "testową". Wszelkie zlecenia wypłaty środków są ignorowane.
Chociaż teraz powinienem chyba napisać "były" ignorowane bo na chwilę obecną strona główna co prawda działa, ale reszta już nie za bardzo (błędy, puste strony). Chyba zwijają/zwinęli interes.
Taki Amber Gold tylko o zasięgu globalnym. Musieli się nieźle obłowić.