Wczoraj zostałem z s po 1.11043.
Myślałem, że potrzymam z tydzień lub miesiąc

Wyszedłem z tego z zyskiem, ale sądzę, ż......EUR POWER

Kolejny stek bzdur.ta.bo pisze: Jak się uczysz...to nie patrz na M1
Na M1 jest za dużo szumu, To dla wytrawnych, szybkich graczy. Ja mam otwarte H1 i M5, ale zerkam na wyższe interwały przy analizach.
Jak dojdą do 10100 to myślę że 10800 to będzie kwestia kilku dni, w sumie mają podstawy żeby wybić to oRGR bo marian dokłada im kolejne miliardy, ale spodziewałem się i dalej się spodziewam że nie utrzymają tego tempadjg pisze:m3l0n pisze:Ja myślę że dax ma paliwa na 10800. Ale myślałem że spuszczą jeszcze w dół a tu luka 200 pips, teraz kolejne 200 dokładają.. nie zwalniają chłopaki tempa z wczorajshogomad pisze:Uważajcie bo na DAX może być spora konsola 9400 -10 000 ...coś podobnego było we wrześniu zeszłego roku.
Ale też myśle ,że 10400 zobaczymy do końca marca....wiec czemu by nie miało zaczać rosnąć już teraz.
Od wczorajm mam LONGI od: 9434 i 9552 dołożyłem dzisiaj kolejne 2 od 9754 i przed momentem 9813
Wg mnei pojdo do 10 100 a co potem - kreski nam powiedzą
Każdy ma swój styl... w odpowiedzi teżfx-technik pisze:Kolejny stek bzdur.ta.bo pisze: Jak się uczysz...to nie patrz na M1
Na M1 jest za dużo szumu, To dla wytrawnych, szybkich graczy. Ja mam otwarte H1 i M5, ale zerkam na wyższe interwały przy analizach.
Na M1 jest to samo, co na innych wykresach: Impulsy i korekty.
Jak się uczysz, to ucz się czytać impulsy i korekty.
Nie chodzi o styl, tylko o pisanie nieprawdy.ta.bo pisze:Każdy ma swój styl... w odpowiedzi teżfx-technik pisze:Kolejny stek bzdur.ta.bo pisze: Jak się uczysz...to nie patrz na M1
Na M1 jest to samo, co na innych wykresach: Impulsy i korekty.
Jak się uczysz, to ucz się czytać impulsy i korekty.
Czy to coś daje? Deko wątpię ... Może takie coś?fx-technik pisze:My, z Kubą planujemy kupić rzutnik i walnąć M1 na 5-cio metrowej ścianie!
Ooooo. To jest właśnie to ...TsunamiPL pisze:Trading desk podczas tradingu na Draghim:![]()
A o jaki interwał pytasz?Kanecione pisze:Ładujecie Ski cz Lki na edku??:)
-- Dodano: 11 mar 2016, 14:03 --
Bo co parafia to inny pogląd....